Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FULL STACK DEVELOPER

post_image

RekryilmoitusJulkaisut–liiketoiminta-alue vastaa Hilla Groupin medioiden sisällöntuotannoista ja niihin liittyvistä kaupallisista toiminnoista.  

Julkaisut-liiketoiminta-alueen ydinosaamista ovat digitaalisten uutispalveluiden, uutis- ja matkailumedioiden ja painettujen lehtien kustantaminen kuluttaja-asiakkaille sekä kilpailukykyisten markkinointi- ja mediamainontaratkaisujen tuottaminen yritysasiakkaille.  

Hilla Groupin mediaperheeseen kuuluu kaksi maakuntalehteä, 15 paikallislehteä, 8 kaupunkilehteä ja joukko matkailu- ja erikoislehtiä. Mediat muodostavat digitalisoituvan liiketoiminta-alueen ytimen. 

Tehtävänä on koota ja kertoa kunkin median alueella kaikki sen ihmisiä koskettavat, tärkeimmät paikalliset asiat ja ilmiöt, ja tarjoilla nämä sisällöt nykyaikaisesti, monikanavaisesti, ja niin että ne ovat eri muodoissa helposti saavutettavissa.  

Markkinoijille Julkaisut tarjoaa monipuolisia markkinointi- ja mediamainontaratkaisuja. Tavoitteenamme on auttaa kaikkia yritys- ja yhteisöasiakkaitamme menestymään olemalla paikallinen, helppo ja tehokas mainoskumppani koko toimialueellamme. 

Olisitko sinä uusi hillalainen? 

Haemme kuluttajaliiketoimintaan Sinua, jo jonkinlaisen kokemuksen kerännyttä, koodaajaa tehtävään 

FULL STACK DEVELOPER 

Tehtäviisi kuuluu

Tule mukaan kehittämään kuluttajille suunnattuja digitaalisia uutispalveluita. Etsimme nyt Full Stack Developeria joka haluaa tuottaa laadukasta koodia, arvostaa tiimityöskentelyä ja omaa hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot. Nautit vaihtelevista työtehtävistä, etkä pelkää tarttua uuteen haasteeseen. 

Haluamme kehittää tuotteitamme asiakastarpeet edellä, joten perustamme päätöksentekoamme analytiikkaan ja A/B-testaukseen. Tulevaisuudessa haluamme yhdistää datan ja koneoppimisen vielä vahvemmin käyttäjille tarjottuun sisältöön. 

Oman kehitystiimin ja sisäisten sidosryhmien lisäksi toimimme yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa. Tulet yhdistämään näitä kumppaniemme palveluita kokonaisuudeksi erilaisten rajapintojen kautta. 

Odotamme sinulta

Odotamme, että sinulle tuttuja ohjelmistoja ovat: 

  • GIT 
  • Node.js 
  • React 
  • HTML 5 
  • JavaScript 
  • PHP 

Ymmärrät erilaisten järjestelmien kokonaisuuksia ja niiden välisiä sidonnaisuuksia. Pystyt kommunikoimaan niin suomeksi kuin englanniksi. Palvelumme pyörivät AWS:n pilvessä. 

Näkemykselläsi on merkitystä! Haluamme, että meillä on turvallista ideoida, kokeilla ja testata. Moka ei ole pahasta, niistäkin yritämme oppia. Haluamme, että haastat vanhat tavat ja tuot uutta kehiin. Näin pystymme kehittymään. 

Tehtävässä tarvitset sekä suomen että englannin kielen taitoa.

Mitä voimme tarjota sinulle? 

Olemme ketterä tiimi kuluttajaliiketoiminnan alueella. Ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Pääset myös itse osallistumaan ja tuomaan omia ketteriä tapojasi kehittää palvelujamme. 

Tarjoamme sinulle myös laajan ja kehittyvän konsernin koulutusmahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkkauksen sekä henkilöstöedut.

Tiimiläisemme työskentelevät monipaikkaisesti ja toimistojamme on ympäri puolta Suomea. Meillä voi työskennellä myös joustavasti etänä, mutta silloin tällöin kokoonnumme myös yhteen. Meillä on matala hierarkia, kevyt, rento ja joustava organisaatiokulttuuri. 

Kiinnostuitko? Hienoa!

Jätä hakemuksesi 17.9.2023 mennessä osoitteessa hillagroup.fi/tyopaikat

Emme vaadi sinulta pitkää hakemuksen täyttämistä, vaan olemme kiinnostuneita, miksi haet juuri meille ja työhistorian voit jättää meille myös esimerkiksi LinkedIn profiilisi kautta.

 

Olethan nopea, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä. 

Jäikö jokin mietityttämään? 

Lisätietoja saat tuotepäällikkö Ville Somerolta p. 050 326 5922 tai ville.somero@hillagroup.fi

Hilla Group Oyj

Pohjois-Suomen suurin mediatalo Hilla Group on monipuolinen ja laaja-alainen mediayhtiö, joka toimii viidessä maakunnassa ja jonka maantieteellinen vaikutusalue kattaa lähes puolet Suomesta. Tehtävämme on luoda elinvoimaa yhdistämällä tieto, elämykset ja ratkaisut sekä niiden tarvitsijat. Tarjoamme yrityksille, yhteisöille, yhteistyökumppaneille ja kuluttajille palveluja menestyksen ja kasvun tueksi.

Teemme sen siksi, että välitämme. Sinusta, meistä ja ympäristöstämme.

Hilla Groupissa osallistetaan, vastuutetaan ja kuunnellaan. Yhdessä tekeminen, turvallinen ilmapiiri, kokeilukulttuurin arvostaminen, monipaikkaisuus ja monimuotoisuus ovat ehdottomasti vahvuuksiamme. Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa päivittäin lähes miljoona suomalaista. Kattavaan mediaperheeseemme kuuluu lukuisia säännöllisesti ilmestyvää paikallis-, kaupunki- ja maakuntalehteä sekä useita matkailulehtiä. Mediamme välittävät alueelliset uutiset aamukahvipöytään niin painettuna kuin digipalveluna. Julkaisumme tavoittavat lukijoita Keski-Pohjanmaalta aina Lappiin saakka.

Olemme myös alueen tärkeä työllistäjä ja esim. Kainuun maakunnassa meillä on työpaikkoja medioissa, painossa ja jakelussa, joista saat lisätietoa verkkosivuiltamme https://hillagroup.fi/tyopaikat

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 29.8.2023 - 17.9.2023
Sijainti: Kokkola
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/hilla-group-oyj/full-stack-developer/2395239/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
React
Javascript
PHP

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä