Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP-tukihenkilö – Etola Oy, Helsinki

post_image

RekryilmoitusTule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle!

Haemme Helsingin Suutarilaan vakituiseen työsuhteeseen 

ERP-tukihenkilöä

osaksi huipputiimiämme. 

Kiinnostaisiko sinua työskentely jatkuvasti kehittyvien yritystemme ERP- järjestelmän tukipalveluiden ja mielenkiintoisten projektien parissa? Olet osana iloista kuuden hengen ERP-tiimiä, joka toimii järjestelmän loppukäyttäjien tukena ja osallistuu liiketoiminnan kehitysprojekteihin. Tehtäviisi kuuluvat järjestelmän käyttäjien tuki ja opastus sekä ongelmatilanteiden selvitys. Lisäksi osallistut järjestelmän toimintojen testaukseen. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen sekä järjestelmätoimittajien kanssa.

 

Toivomme hakijalta

  • Soveltuvaa teknillistä tai kaupallista koulutusta
  • Hyviä ongelmaratkaisutaitoja, tiimityöskentelykykyä sekä palveluhenkistä asennetta
  • Vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja laatuhakuisuutta työskentelyssä 
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi

Arvostamme aiempaa kokemusta ERP- sekä raportointijärjestelmistä. Erityisesti kokemuksen Digia Enterprise-toiminnanohjausjärjestelmästä katsomme eduksi. Emme kuitenkaan hae puhtaasti teknistä osaajaa, vaan henkilöä, jolta löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua kehittyä sekä kiinnostusta järjestelmiä kohtaan. 

Tarjoamme

  • Monipuolisen tehtäväkentän vakavaraisessa ja kasvavassa suomalaisessa teollisuusalan konsernissa, joka panostaa kestävään kehitykseen ja digitalisaation hyödyntämiseen liiketoiminnassa
  • Paikan osaavassa ja innostavassa tiimissä osana innovatiivista organisaatiota
  • Loistavat mahdollisuudet oppia ja kehittyä digitaalisten palveluiden osaajana 

 

 Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 ICT-päällikkö Tony Sandberg puh. 040 828 3035.

 

ETOLA-yhtiöt on suomalainen teollisuustuotteita ja -tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä. Vuodesta 1932 toimineen yhtiön kokonaisliikevaihto tänä päivänä on noin 460M € ja henkilöstömäärä 1500. Kokonaisvaltaista palvelukonseptia teollisuustuotteissa ja – tarvikkeissa tuottaa Etra Oy. Teollisuustuotteiden lisäksi ETOLA-yhtiöihin kuuluu myös yrityksiä rakennustarvikealalla, veneilytarvikealalla sekä kodin tuotteissa. Liiketoimintaa on Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa.

  

Etola-yhtiöiden tietohallinto tuottaa IT-järjestelmä- ja -infrapalveluita konserniyhtiöille tiiviissä yhteistyössä ulkopuolisten toimittajien sekä konserniyhtiöiden kanssa. Palveluiden piirissä on noin 1000 käyttäjää yli 15 yrityksestä. Keskeisimpänä järjestelmänä on ERP-järjestelmämme ja siihen liittyvä sähköisen liiketoiminnan ympäristö. Olemme vahvasti mukana Etola-yhtiöiden liiketoimintaprosessien digitalisaatiohankkeissa, jotka tähtäävät toimitusketjun tehostamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.9.2021 - 25.9.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/etola-oy/erp-tukihenkilo-etola-oy-helsinki/1275074/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä