Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ERP-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Olisitko yksi meistä? 

Juuri nyt etsimme ERP-asiantuntijaa tietohallinnon tiimiimme. 

Emme luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi, jotta voit luoda sen itse – sinähän olet oman työsi ja hyvinvointisi paras asiantuntija. Meillä jokainen sitowiseläinen voi vaikuttaa omiin työpäiviinsä.

 Oman oloisen työpaikkasi teet vaikkapa näillä: 

  • tiukkaa osaamista vaativat ja uutta opettavat projektit 
  • nykyisen osaamisen vahvistaminen ja urakehitys koulutusten myötä 
  • työskentelymahdollisuus etänä ja moderneissa toimitiloissamme.

Meillä ei jätetä ketään yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö.

ERP-asiantuntijana toimit osana asiantuntevaa tietohallintoamme läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan, järjestelmätoimittajien sekä hallinnon kanssa. Pääset osallistumaan yrityksessä käynnissä olevaan merkittävään järjestelmäuudistukseen, jossa sinulla on laaja kehittämisvastuu. Lisäksi toimit tulevan toiminnanohjausjärjestelmämme teknisenä pääkäyttäjänä. Pääset mukaan myös järjestelmärajapintojen suunnitteluun ja integrointiin sekä yritysjärjestelyihin liittyviin järjestelmämigraatioihin. 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Hahmotat kokonaisuuksia liiketoiminnan näkökulmasta, sekä omaat kokemusta konsernitason tietojärjestelmäratkaisujen suunnittelusta. Arvostamme myös kokemusta ERP-ratkaisujen pääkäyttäjyydestä sekä Unit4- ja/tai Salesforce-osaamista. Työskentelytyyliltäsi olet analyyttinen, proaktiivinen sekä yhteistyökykyinen. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa joustavilla työajoilla ja hybridityöratkaisulla, työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, lounas-, työmatka-, työsuhdepyörä- ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Meillä on toimipisteitä mukavasti ympäri Suomen, joten ota rohkeasti yhteyttä kotipaikkakunnastasi riippumatta. Jos sinulla on palo parempaan huomiseen ja haluat vaikuttaa siihen itse, olet selvästi Sitowise-tyyppiä.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 28.02.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja työtehtävästä antaa tietohallintojohtaja Turo Tinkanen, puh. 044 3562 535, turo.tinkanen@sitowise.com 

Lue lisää meidän tekemisestä ja kuulumisista: Tulevaisuus työpöydälläni: Sitowisen tietohallintojohtaja Turo Tinkanen | Sitowise

Meillä lähes 2000 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä? 

Sitowise – The Smart City Company 

www.sitowise.com/ura

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.2.2022 - 28.2.2022
Sijainti: Espoo, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta , Mikkeli, Oulu, Pori, Rovaniemi, Salo, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/erp-asiantuntija/1424745/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä