Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digipalvelujen kehittäjä

post_image

RekryilmoitusDigipalvelujen kehittäjä 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. Tuu meille töihin! 

Nyt meille haetaan digipalvelujen kehittäjää

Oletko se sinä?

Etsimme digipalvelujen kehittäjää, jonka sydän sykkii digitalisaatiolle, uuden kehittämiselle ja vie ideoita rohkeasti käytäntöön sekä haluaa auttaa toisia kehittymään digitaalisen ohjauksen ammattilaisina.

Mistä on kyse?

TNO Pohjois-Karjala – tietoa, neuvontaa ja ohjausta pohjoiskarjalaisten menestykseksi (ESR+) -ryhmähankkeen yhteisenä tavoitteena on asukkaiden nopea työllistyminen ja kouluttautuminen matalan kynnyksen tieto-, neuvonta- ja ohjaustyön avulla. Hankkeen tavoitteena on muodostaa ja kehittää Pohjois-Karjalan alueelle monikanavainen asiakaspalvelupisteverkosto, joka pitää sisällään sekä fyysisiä palvelupisteitä että digitaalisia työkaluja. 

Hankkeeseen haettava digipalvelujen kehittäjä vastaa asiakkaiden työelämä- ja koulutuspolkuja edistävien digitaalisten palvelualustojen selvityksistä ja kartoituksista sekä on vahvasti mukana toteuttamassa, testaamassa ja kehittämässä niitä (mm. sähköinen oppimisympäristö). Lisäksi digipalvelujen kehittäjän tehtävänkuvaan kuuluu ohjaustoimijoiden verkko-ohjausosaamisen vahvistaminen ja osaamisen tunnistamiseen sekä palveluiden verkostotyökaluun liittyvät selvitys ja kehittämistehtävät. Tehtävään sisältyy myös asiakkaiden tieto-, neuvonta- ja ohjaustyötä.

Mitä odotamme?

Digipalvelujen kehittäjänä olet mukana edistämässä ja toteuttamassa TNO-hankkeen tavoitteita. Luova ja innostunut asenne sekä pedagoginen osaaminen ovat tässä työssä välttämättömiä. Arvostamme digitaalisten palveluiden käyttö- ja palvelumuotoilukokemusta, verkostotyön taitoja sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen työllisyyden hoidon ohjaustehtävistä. Olet oma-aloitteinen, pidät ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulta löytyy monipuolisia digitaitoja. Odotamme sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Tehtävän sijoituspaikka on Joensuu, mutta hankkeen toimenpiteiden toteutusalueena on koko Pohjois-Karjalan maakunta. Tehtävään sisältyy matkustamista, joten ajokortti on välttämätön.

Mitä tarjoamme?

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa 1.3.2024 tai sopimuksen mukaan ja kestää 31.12.2026 saakka, mikäli hankkeen rahoituspäätös on myönteinen.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Digipalvelujen kehittäjän tehtäväkohtainen palkka on 2709,73 euroa/kk. Maksamme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksen määrän mukaan voi olla 3 % tai 8 %. Työaika on 36,25 h/vk. Tehtävässä on osittaisen etätyön mahdollisuus.

Tärkeät asiat:

Haku päättyy 27.2.2024 klo 15.

Lisätietoja tehtävästä antaa työllisyyskoordinaattori Kaija Turunen p. 050 527 4815, kaija.turunen@joensuu.fi

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 14.2.2024 - 27.2.2024
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/joensuun-kaupunki/digipalvelujen-kehittaja/2713426/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä