Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digijohtajan virka

post_image

RekryilmoitusTervetuloa iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehityksen kärjessä suuressa organisaatiossa.

 Siun sotessa on haettavana 22.11.2020 mennessä DIGIJOHTAJAN virka

Haemme joukkoomme Sinua, rohkea ja päämäärätietoinen digijohtaja. Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää palvelualuettasi kokonaisvaltaisesti ja strategian mukaisesti. Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata asiakas- ja potilastietojärjestelmähankkeesta Siun soten kuntayhtymässä. Lisäksi vastaat palvelualueesi toiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta, sekä talouden suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Olet vastuussa palvelualueesi henkilöstöresursseista, rekrytoinneista, henkilöstön kehittämisestä, työnjaosta ja yhteistyöstä. Toimit virkatehtävässäsi talousjohtajan alaisuudessa.

Digijohtajana pääset 

  • johtamaan asiakas- ja potilastietojärjestelmä (Aster) -hankekokonaisuutta
  • kehittämään digitaalisia palveluita asiakaslähtöisesti
  • tuottamaan strategian kannalta keskeisiä digitaalisia uudistuksia ja johtamaan niihin liittyviä muutosprosesseja
  • tuomaan digitalisaationäkökulmaa sote-uudistuksen valmistelutyöhön
  • rakentamaan sujuvia toimintamalleja yhteistyössä kansallisten ja maakunnallisten toimijoiden kanssa
  • edistämään tiedolla johtamisen ratkaisuja

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme strategista työskentelyotetta ja vankkaa kokemusta ICT-hankkeiden tai merkittävien projektien johtamisesta. Menestyäksesi tässä avaintehtävässä, edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta merkittävien muutosprojektien johtamisesta. Sosiaali- ja terveysalan tuntemus katsotaan eduksi. Työtehtävässä tarvitset lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja osaavan työyhteisön, esimiehen, kollegoiden ja johtoryhmän vahvan tuen sekä toimivan yhteistyöverkoston. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. 

Työtehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävään ehdollisesti valitun on ennen valintojen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Kysy lisää talousjohtaja Ismo Rouviselta p. 013 330 4506, ismo.rouvinen@siunsote.fi tai toimitusjohtaja Ilkka Pirskaselta, ilkka.pirskanen@siunsote.fi 

Joensuussa 6.11.2020

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 6.11.2020 - 23.11.2020
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/siun-sote/digijohtajan-virka-joensuu/922190/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä