Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DevSecOps orientoitunut pilviarkkitehti

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Haemme DevSecOps orientoitunutta pilviarkkitehtia

Pilviarkkitehtinämme työskentelet lääketieteellisen alustapalvelumme parissa ja rakennat niin sisäisiä pilvipalveluitamme kuin asiakkaillemme toteutettuja ratkaisuja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Vankan pilviosaamisesi sekä IT infrastruktuuri ymmärryksen avulla ohjaat tuotekehitys- ja asiakasratkaisumme kohti moderneja, turvallisia ja skaalautuvia palveluja. Tulet toimimaan avainroolissa tuote- ja palveluhallinnan neuvonantajana sekä asiantuntijana.

Olet meille oikea henkilö, jos taustasi on pilvipohjaisten palveluiden kehityksessä ja sinulla on kokemusta olemassa olevien ohjelmistojen siirtämisestä julkipilvipalveluun kuten Microsoftin Azureen. Odotamme sinulta kykyä rakentaa kokonaisuuksia ja löytää oikeat osat erilaisiin ongelmiin ja ratkaisuihin.

Sinulta toivomme kykyä käydä teknisiä keskusteluita kollegoiden kanssa sekä taitoa esittää ratkaisut myös kuulijoille, joilla ei ole yhtä vahvaa teknistä taustaa. Kykenet ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja haluat luoda yhdessä tiimihenkeä oppimiselle ja innovaatiolle.

Työssä onnistumisessa tarvitaan:

 • Kokemusta Azure/AWS/Google Cloud ja sen palveluista (esim. AzureML, Azure DevOps, Azure Bicep). (Erityisesti Azure)
 • Kykyä hahmottaa ja luoda ratkaisuarkkitehtuurit huomioiden mm. saatavuus, suorituskyky ja kustannukset
 • Ymmärrys end-to-end sovellus- ja/tai palveluarkkitehtuurista
 • Kokemusta Infrastructure-as-a-Code -työkaluista (esim. Terraform ja Packer) ja konttiteknologioista (esim. Kubernetes, Docker)
 • Kykyä ymmärtää Kyberturvallisuusnäkökulma pilvipalveluiden tärkeänä elementtinä
 • Joukkuepelaajataitoja sekä erinomaisia kommunikointitaitoja

Toivottavaa:

 • Sertifikaatit, kuten AZ303, AZ304, AZ104, AZ100 tai vastaava
 • ITIL:n kaltaisten prosessien ymmärrys
 • Lääketieteen ja terveydenhuollon liiketoiminnan ymmärrys
 • On-premises IT infrastruktuurin ymmärrys (esim. virtualisointi, verkot, palvelimet) 
 • Sovellusten käyttöönotto- ja hallintakokemus.
 • Sujuva suomen kielen taito

Tarjoamme:

 • Modernin ja rennon työilmapiirin
 • Loistavat työkaverit ja työssä onnistumista tukevaa johtajuutta
 • Joustavat etätyöjärjestelyt ja toimisto paikan päällä joko Oulussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Tampereella tai Espoossa
 • Kokopäivätyön ja hyvät henkilöstöedut

Kiinnostuitko? Laita hakamus saman tien, haastattelemme kiinnostavat hakijat samantien.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 25.2.2022 - 21.3.2022
Sijainti: Espoo, Kajaani, Kuopio, Oulu, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-biosignals-oy/devsecops-orientoitunut-pilviarkkitehti/1443065/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä