Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DevOps Specialist

post_image
Rekryilmoitus

Mitä tarjoamme?

Webscale on aikuisten työpaikka, jossa keskitytään olennaiseen, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Yhteisönä olemme kuitenkin tiivis, rento ja reilu. Haluamme aina tehdä asiakkaille parasta mahdollista jälkeä, mikä vaatii ammattilaisilta paljon. Meillä pääset oppimaan uutta, kehittymään osaajana ja ennen kaikkea työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa, osana huippuammattilaisten tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa työnsä sisältöön siten, että vastuuta ja vapautta on sopivissa mittasuhteissa.

Oikean tekemisen ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme tietysti reilun ja rehdin palkan. Meillä AWS-pilvikehittäjän roolissa palkka lähtee vuositasolla noin 43t€ ylöspäin ja kokeneemmilla pilviarkkitehdeillä palkka asettuu 55t€ - 95t€ välille. Tämä muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä bonuksesta, joka on parhaimmillaan 15% kuukausipalkasta. Tämän päälle tulee tietenkin myös useita henkilöstöetuja sekä mahdollisia päivystys- ja suoriteperusteisia palkkioita.Työsuhde-etuihimme voit tutustua tarkemmin täältä.

Mitä toivomme sinulta?

Tunnet DevOpsin periaatteet ja sen mukanaan tuomat hyödyt. Osaat valita oikeat työkalut ja soveltaa niitä tarpeen mukaan. Merkittävä osa DevOps-työstä on ihmisten kanssa työskentelyä ja yhdessä suunnittelua, joten tuot mielelläsi oman näkemyksesi keskusteluun. Kykenet myös selittämään tekemäsi ratkaisusi asiakkaan ja muun tiimin ymmärtämällä kielellä. Olet aidosti innostunut DevOpsista ja jaat mielelläsi oppejasi myös muiden kanssa. Halutessasi voit olla mukana kehittämässä myös yhtiötä ja palveluntarjontaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta IT-alalta, joista ainakin yksi vuosi DevOps:in parissa työskentelystä
  • Asiantuntemusta DevOps- ja IaC-työkaluista
  • Koodauskokemusta jollain laajasti käytetyllä kielellä, esim. JavaScript, TypeScript, Java, Python
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Taitoa kommunikoida asiakkaan tekniikasta ja projekteista vastaavien henkilöiden kanssa
  • Perusosaamista julkisesta pilvestä (AWS, Azure tai GCP)

Avainsanoja: DevOps, AWS, IaC, CI/CD

Mikäli olet etsimämme DevOps-asiantuntija, niin haluaisimme sinut mukaan muiden ammattilaistemme joukkoon. Rekrytointiprosessimme on ketterä ja nopea. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme sinuun yhteydessä prosessin jatkon osalta viimeistään seuraavana arkipäivänä hakemuksen jättämisestä.

Hae mukaan!

Hae suoraan lomakkeen kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.

Pinterest
Webscale Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://careers.webscale.fi/jobs/1783754-devops-specialist?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=careers.webscale.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web
Yhteydenotto: juho.sopanen@webscale.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Webscale kotisivut

Webscale Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Webscale kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä