Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DevOps Specialist

post_image
Rekryilmoitus

Mitä tarjoamme?

Webscale on aikuisten työpaikka, jossa keskitytään olennaiseen, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Yhteisönä olemme kuitenkin tiivis, rento ja reilu. Haluamme aina tehdä asiakkaille parasta mahdollista jälkeä, mikä vaatii ammattilaisilta paljon. Meillä pääset oppimaan uutta, kehittymään osaajana ja ennen kaikkea työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa, osana huippuammattilaisten tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa työnsä sisältöön siten, että vastuuta ja vapautta on sopivissa mittasuhteissa.

Mitä toivomme sinulta?

Tunnet DevOpsin periaatteet ja sen mukanaan tuomat hyödyt. Osaat valita oikeat työkalut ja soveltaa niitä tarpeen mukaan. Merkittävä osa DevOps-työstä on ihmisten kanssa työskentelyä ja yhdessä suunnittelua, joten tuot mielelläsi oman näkemyksesi keskusteluun. Kykenet myös selittämään tekemäsi ratkaisusi asiakkaan ja muun tiimin ymmärtämällä kielellä. Olet aidosti innostunut DevOpsista ja jaat mielelläsi oppejasi myös muiden kanssa. Halutessasi voit olla mukana kehittämässä myös yhtiötä ja palveluntarjontaa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta IT-alalta, joista ainakin yksi vuosi DevOps:in parissa työskentelystä
  • Asiantuntemusta DevOps- ja IaC-työkaluista
  • Koodauskokemusta jollain laajasti käytetyllä kielellä, esim. JavaScript, TypeScript, Java, Python
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Taitoa kommunikoida asiakkaan tekniikasta ja projekteista vastaavien henkilöiden kanssa
  • Perusosaamista julkisesta pilvestä (AWS, Azure tai GCP)

Avainsanoja: DevOps, AWS, IaC, CI/CD

Mikäli olet etsimämme DevOps-asiantuntija, niin haluaisimme sinut mukaan muiden ammattilaistemme joukkoon. Oikean tekemisen ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme tietysti reilun palkan ja erinomaiset edut. Perusetujen lisäksi meillä on mm. kannustinjärjestelmä, laaja terveysturva, hammashuolto ja 400 euron vuosittainen budjetti, jolla voit hankkia haluamiasi laitteita osaamisesi kehittämiseksi. Haluamme myös, että työntekijämme oppivat koko ajan uutta ja sen johdosta järjestämme sinulle aikaa kahdeksan työpäivää vuodessa oman ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Hae mukaan!

Pinterest
Webscale Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.5.2022 - 15.6.2022
Linkki: https://webscale.fi/rekry/devops-specialist/
Yhteydenotto: varpu.kekkonen@webscale.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Webscale kotisivut

Webscale Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Webscale kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä