Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DEVOPS PLATFORM ENGINEER/ OPERATIONS

post_image

Rekryilmoitus 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

 

Haluatko olla mukana toteuttamassa uniikkia kyberturvallisuustuotetta, jollaista ei muualla tehdä?

Etsimme uuteen rooliin sinua,

(SENIOR) DEVOPS PLATFORM ENGINEER 

Liityt OSINT/Cyber Warfare -tiimiimme, joka kehittää Patrian CRAWLR-tuotetta. CRAWLR:n tuottaman datan avulla voidaan tunnistaa trendejä, ennustaa tapahtumia, havaita rikollistoimintaa sekä parantaa tilannetietoisuutta mahdollisista viranomaisuhista. Tuotekehityksen lisäksi töihin liittyy tutkimusta, protoilua, testausta ja ylläpitoa. Meillä työskentelee monipuolinen ja osaava porukka data-analyytikkoja ja ohjelmistokehityksen kovia ammattilaisia. Kanssamme pääset kehittämään ratkaisuja ja tukemaan viranomaisasiakkaitamme heidän moninaisten haasteidensa parissa. 

CRAWLR-tuotekehityksen lisäksi työaikaasi ja osaamistasi hyödynnetään myös Patrian sisäisen konttiteknologia-alustan kehitystyössä sekä osin myös asiakkaan projekteissa. DevOps -porukkamme tekee työtä tiiviisti useiden liiketoiminta-alueidemme kanssa, joten tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen näkymän tuoteportfolioomme sekä varmasti vaihtelevia haasteita.

 

Olennaiset teknologiat ja osaamiset tässä työssä ovat:

  • Kubernetes- tai muun konttiteknologiapohjaisen ratkaisun kehitys ja ylläpito
  • Ohjelmistokehitys, erityisesti Kubernetes-lisäosat ja -integraatiot (Go ja Python)
  • Asennusarkkitehtuurin ja DevOps-automaation suunnittelu, testaus ja toteutus
  • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja palvelutuotanto
  • Ilmaiset itseäsi erinomaisesti suomen ja englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Muu kielitaito on plussaa.

 

Lisäksi katsomme eduksi osaamisen mm. seuraavista aihealueista:

  • Muut ohjelmointikielet kuten C/C++, JavaScript, Kotlin, Java ja Scala
  • Datamallinnus ja -arkkitehtuurit
  • Tietokannat ja tallennusratkaisut
  • Tekoälyä ja koneoppimista (AI/ML) hyödyntävät ratkaisut

Ennen kaikkea arvostamme laaja-alaista tietotekniikan osaamista. Siksi monipuolinen tietojärjestelmien, valmisohjelmistojen ja integraatioiden osaaminen sekä hyvät ohjelmointitaidot (funktionaalinen ja/tai reaktiivinen) ovat meille yksittäisen teknologian osaamista tai kokemusvuosiasi tärkeämpiä.

 

Odotamme sinulta intohimoa oppia jatkuvasti uutta. Pääset vaikuttamaan merkittävästi työnkuvaasi — roolisi tiimissä katsotaan kokemuksesi, osaamisesi ja halujesi mukaan.

Päätoimipisteemme on Espoossa, mutta olemme avoimia keskustelemaan, mikäli haluat työskennellä Tampereella tai Keski-Suomessa. Tehtävässä voit tehdä joustavasti myös etätöitä.

 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja yllä kuvattu resonoi, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, jossa on osaamiseen perustuva palkkaus ja taatusti erityinen tuotantoympäristö. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa, puh. 044 588 6109 ja Sonja puh. 050 337 2144.

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 26.2.2023 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

 

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 1.2.2023 - 26.2.2023
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/devops-platform-engineer-operations/1934620/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä