Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Development Manager

post_image

RekryilmoitusDevelopment Manager

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Development Manager

Veikkauksen Pelistudio hakee Development Manageria vahvistaakseen rivejään ja kyvykkyyksiään ollakseen valmiina vastaamaan uusien liiketoimintasuunnitelmien mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. Veikkauksen Pelistudio-tiimi on pieni, pippurinen ja luova pelistudio, joka koostuu yli 30:stä intohimoisesta rahapelien tekemisen ammattilaisesta. Tehtävässä korostuvat siis ison yrityksen hyödyt ja pienen studion mukavuus. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. 

Development Managerina olet avainasemassa varmistamassa, että studio pysyy ketteränä, tehokkaana ja joustavana kasvun ja muutosten keskellä. Tärkein tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää devaus-prosesseja, jotka tukevat sekä tiimien että koko studion tavoitteita. Lisäksi toimit esihenkilönä pelikehittäjille ja tuet heidän ammatillista kehittymistään yhdessä lead kehittäjien kanssa. 

Tehtäviisi kuuluu

  • pelistudion tuotantojen skaalaaminen ketterästi
  • agile-prosessien kehittäminen ja ylläpitäminen pelitiimi tasolla studion tarpeisiin sopiviksi
  • peliprosessin kehityskohteiden tunnistaminen ja priorisointi
  • riskienhallinnan ja ongelmien ratkaisujen koordinointi
  • esihenkilövastuut 

Odotamme sinulta

  • käytännön kokemusta Agile-menetelmien käyttämisestä projekteissa
  • kokemusta Agile-menetelmien implementoinnista useammissa projekteissa
  • kokemusta tuotantojen skaalaamisesta
  • kykyä työskennellä tehokkaasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä
  • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena ja sukeltamaan kehittyvään rahapelimaailmaan sekä pelien kehitykseen. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.2.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Joni Suvannolta (joni.suvanto@veikkaus.fi).  

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 25.1.2024 - 11.2.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/development-manager/2662801/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä