Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Developer, Veikkaus-sovellus

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

 

Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaisia kuten palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data-analyytikkoja, laatuasiantuntijoita ja monia muita. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä sekä pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa www.veikkaus.fi -osoitteessa. Sivulla asioidaan yli miljoona kertaa viikossa, ja Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä.

 

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Tarjoamme innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman turvallinen peliympäristö, ja peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää.

 

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia. Tällä hetkellä haussa on

 

DEVELOPER, Veikkaus-sovellus 

 

Etsimämme henkilön tehtävänä on kehittää ja ylläpitää Veikkaus-sovellusta yhdessä Veikkauksen muiden asiantuntijoiden kanssa. Työ sisältää mm. uusien pelien ja palveluiden toteutusta, asiakkaan pelikokemuksen parantamista sekä tuotannon ylläpitoa. 

Lisäksi arvostamme osaamista tietoturvasta, työkaluista version- ja sisällönhallintaan sekä sovelluskauppojen jakelusta. Myös muu ohjelmointikokemus on hyödyksi, sillä se tarjoaa mahdollisuuden osallistua tiimien väliseen kehitysyhteistyöhön. Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta ja hyviä viestintätaitoja, jotta etsimämme henkilö pystyy jakamaan osaamistaan ja ratkomaan teknisiä ongelmia tiimityönä. 

Tehtävän avainsanoja ovat

TypeScript, React Native, Redux, Redux Saga, Firebase, CodePush, CI/CD pipeline, GitLab, B2C ja AB testing. 

  

 

Tarjoamme Sinulle: 

  • mielekkään ja haastavan työn suositun pelisovelluksen parissa 
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi 
  • hyvät työsuhde-edut ja viihtyisän työympäristön 
  • rennon, mutta osaavan työyhteisön tuen 

 

 

Odotamme Sinulta: 

  • vähintään 2 vuoden työkokemus mobiilisovellus-kehittämisestä 
  • oma-aloitteista ja kehittävää otetta työhön 
  • hyviä vuorovaikutustaitoja 

  

Lisäpisteitä saat muusta ohjelmointikokemuksesta, erityisesti modernien web-teknologioiden tuntemuksesta ja tietoturvaosaamisesta. 

Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa ja meillä on käytössä myös joustavat etätyöskentelyn toimintamallit. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Väisänen torstaisin klo 13-15 puh. +358943702252. Lähetä hakemuksesi cv:n kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.09.2022, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.8.2022 - 23.9.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/developer-veikkaus-sovellus/1682136/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä