Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Desktop / Service Desk Analyst

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme nyt tiimiimme Linnavuoreen, Nokialle

DESKTOP / SERVICE DESK ANALYST

 

Olemme uteliaita etsimään, omaksumaan ja kehittämään uutta – haluamme tehdä asioita toisin kuin on aina tehty, jotta meillä olisi huomenna tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät kuin tänään.

SINUN TEHTÄVÄSI

Tehtävänäsi on vastaanottaa, käsitellä ja ratkaista erilaisia tukipyyntöjä, joita tulee kaikista toiminnoista yrityksemme sisällä. Tarjoat siis teknistä tukea ja ratkaiset erilaisia häiriöitä ja palvelupyyntöjä. Pyyntöjä tulee IT-tukiportaaliin, sähköpostilla ja puhelimitse, mutta niitä voidaan toimittaa myös henkilökohtaisesti tuessa käymällä. Merkittävä osa työtäsi on myös tietokoneiden, ohjelmistojen ja mobiililaitteiden asennus, käyttöönotto ja päivitykset. Lisäksi hoidat näiden ostotilauksia yhdessä AGCO:n hankinnan kanssa. Pääset mukaan myös AGCO:n kansainvälisiin IT-projekteihin.

SINUN OSAAMISESI

Omaat kokemusta puhelintuki- ja/tai asiakaspalvelutehtävistä sekä etä- ja lähitukityöskentelystä. Pystyt asentamaan ja käyttöönottamaan tietokoneet, mobiililaitteet ja niiden ohjelmistot. Windows-käyttöjärjestelmä on sinulle tuttu, samoin Office-ohjelmat. Toiminnanohjausjärjestelmien, erityisesti SAP:n tuntemus on sinulle eduksi.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit ongelmien ratkonnasta. Pystyt priorisoimaan ja reagoit hyvin kiireisissä tilanteissa.

Meille varsinaisen työkokemuksen lisäksi arvokasta kokemusta on myös alan työharjoittelujaksot sekä kesätyöt, unohtamatta harrastuneisuuden kautta hankittua arvokasta osaamista. Englannin ja suomen kielen osaaminen on tehtävässä välttämätöntä.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielenkiintoista työtä edistyksellisissä olosuhteissa. Meillä on kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Tarjoamme mahdollisuuden oppia lisää, kehittyä työn mukana ja viihtyä hyvässä porukassa niin kansainvälisesti kuin paikallisesti. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työpisteiden ergonomian, työajan joustojen ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

KIINNOSTUITKO?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.12.2019 oheisen hakupainikkeen kautta. Paikka kuitenkin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Paavola puh. 040 168 5156

AGCO

AGCO

People are our Power – Power is our business

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä aggregaateissa. Valmistamme moottoreita teholuokassa 60 - 700 hv. Lisäksi valmistamme vaihteistoja, vaihteistokomponentteja sekä varavoimakoneita. Henkilöstömäärämme on yli 700.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 29.11.2019 - 15.12.2019
Sijainti: Nokia
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/agco/desktop-service-desk-analyst/738779/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Windows

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä