Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dataspecialist (IT)

post_image

RekryilmoitusSvenska handelshögskolans (Hankens) IT-avdelning i Helsingfors söker en

Dataspecialist (IT)

Hankens IT-avdelning ansvarar för planering, utveckling och underhåll av Hankens IT-miljö, d.v.s. drift av nät och servrar samt användarstöd, systemutveckling och förvaltning av IT-tjänster inom undervisning, forskning och administration. I samråd med andra aktörer inom högskolan arbetar vi naturligt även med strategiska IT-frågor. Hankens IT-avdelning verkar i både Helsingfors och Vasa.

Vi söker nu en person som kan hjälpa oss med att upprätthålla och vidareutveckla våra digitala tjänster inom området för databaser, rapportering och Hankens webbsidor.

Vi önskar att du har lämplig yrkeshögskole- eller universitetsexamen inom IT, alternativt dokumenterad tidigare arbetserfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter. Därtill är du villig att lära dig nytt och bredda din kompetens.

För att framgångsrikt kunna verka på denna position är det till fördel om du har en bred IT kunskap, god samarbets- och problemlösningsförmåga samt en förmåga till självstudier. Det är även viktigt att du kan hantera större helheter och är välorganiserad. Du arbetar nära med övriga arbetskollegor på IT-avdelningen i en platt organisation.

Till dina huvudsakliga ansvarsområden hör följande:

  • SQL databasadministration med huvudfokus på vårt datalager (Microsoft SQL)
  • Medel till avancerad kompetens nivå, med förståelse för datastrukturer, databasdesign, och ETL processer samt överföring av data från system med hjälp av SSIS (SQL Server Integration Services).
  • Datahantering, analys och rapportering – med hjälp av bl.a. verktygen MS PowerBI & Excel.
  • Huvudanvändare för Hankens webb
  • Användarhantering och åtkomstkontroll, systemuppdateringar, utförande av korrigeringsåtgärder som inte kräver programmering samt koordination av webbens felhantering och utvecklingsbehov. 
  • IT-process hantering och administration.
  • Kvantitativ och kvalitativ data-analys samt kvalitetsrevision av data.

För att vara framgångsrik i denna position så är det till stor hjälp om du även behärskar: dataöverföring via XML/skript, Drupal, Linux, Nätverk/LAN, Shibboleth autentisering. I uppgiften ingår även slutanvändarstöd inom det egna ansvarsområdet. Beroende på tidigare arbetserfarenhet och/eller intressen så kan en del av arbetsuppgifterna anpassas.

Vi värdesätter ett aktivt och flexibelt grepp i arbetet samt självstyrning och god samarbetsförmåga samt erfarenhet från att arbeta i projekt. Vårt arbetsspråk är svenska, men för att kunna arbeta i vår internationella miljö och med våra inhemska samarbetsparter krävs även goda kunskaper i finska och engelska.

Befattningen är placerad på kravnivå 9 enligt universitetens lönesystem. Därtill hör en personlig prestationsprocent. Den totala lönen är 3300 – 3700 euro per månad och bestäms utgående från din kompetens och meriter. Anställningen börjar så snart som möjligt enligt överenskommelse. Prövotiden är 6 månader.

Närmare upplysningar lämnas av IT-chef Magnus Sippel, tfn 050 595 7625

 (16.4 kl. 14-15 & 20.4 kl 10-11) , e-post magnus.sippel[a]hanken.fi.

Ansök redan idag! Ansökningen bör lämnas in via Hankens ansökningsdatabas LAURA , senast torsdagen den 30.04.2020.

Hanken Svenska handelshögskolan

Om du är intresserad av ekonomi och samhälle erbjuder Hanken dig en internationellt välkänd och uppskattad utbildning av högsta kvalitet. Hos oss skapar du dig nätverk för livet, får personlig handledning och möjlighet att ta framgångsrika steg i karriären.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 7.4.2020 - 30.4.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/hanken-svenska-handelshogskolan/dataspecialist-it/822875/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä