Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Platform Specialist / Data-alusta-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusTULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

Tule mukaan nostamaan data-alustateknologia- ja tiedolla johtamisen kyvykkyyttämme uudelle tasolle! Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa data-alusta-asiantuntijaa, joka mahdollistaa tehokkaan datan hyödyntämisen ja analysoinnin. Tulet osaksi modernia energiayhtiön huipputiimiä, joka mm. kehittää uusia datapohjaisia tuotteita ja palveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa ja kasvattaa datan hyödyntämisen kyvykkyyttä organisaatiossa. 

Odotamme, että olet tietovarastoinnin ja modernien data-alustojen moniottelija, joka kykenee tietovarastojen ja raportoinnin suunnitteluun ja kehittämiseen sekä erilaisiin datan hallinnan työtehtäviin, kuten tietovirtojen ja käsiteiden mallintamiseen. Olet kiinnostunut siitä, miten liiketoimintaa voidaan tukea ja kasvattaa datan avulla. Sinulta löytyy ymmärrystä koko dataketjuun, data-alustasta datan hyödyntämiseen saakka. Tiivis yhteistyö liiketoiminnan kanssa on sinulle luontainen tapa edetä kohti yhteistä tavoitetta.   

Tehtäviisi kuuluu Microsoftin Azure ympäristön ja SQL-tietokantaan pohjautuvan tietovaraston ja dataputkien suunnittelua, kehittämistä ja toimivuudesta vastaaminen yhdessä ICT:n ja ulkoisen kumppanin kanssa. Viihdyt monitoimittajaympäristössä ja toimit tiiviissä yhteistyössä Helenin ICT:n, talouden sekä liiketoiminnan kanssa. Lopullinen tehtävänkuvasi tarkentuu oman osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja
 • Tietokantaosaamista ja -kokemusta (esim. MS SQL Server, Oracle)
 • Vahvaa tietovarasto-osaamista (mm. Data Vault 2.0, SSBI)
 • ETL-työkalujen- ja prosessien ymmärrystä 
 • Ymmärrystä ja osaamista moderneista data-alustateknologioista (Esim. Azure, AWS)
 • Erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin osaamista
 • Jatkuvaa itsensä kehittämisen paloa ja uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan sekä haasteisiin innolla tarttuvaa ja päämäärätietoista asennetta
 • Kykyä hallita kokonaisuuksia monitoimittajaympäristössä

Arvostamme myös:

 • Kiinnostusta alustaekosysteemeihin
 • BI-järjestelmäosaamista (esim. PowerBI) 
 • Kiinnostus datan hallinnan prosesseista ja niiden jalkautuksesta liiketoimintaan
 • Ketterän kehityksen menetelmien ymmärtämistä (esim. Scrum, SAFe)
 • Tietokantaohjelmointiosaamista (esim. SQL)

Energia-ala on digitaalisessa murroksessa ja pääset tässä tehtävässä vaikuttamaan tulevaisuuden tuote- ja palveluvalikoimaamme. Pääset työskentelemään dynaamisessa ja aikaansaavassa sekä kehittyvässä ja innovatiivisuuteen kannustavassa ympäristössä sekä kehittämään uusia datapohjaisia palveluja ja tuotteita yhdessä liiketoiminnan kanssa. Saat ympärillesi motivoituneen ja kehittyvän huipputiimin, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet. Helen on kasvuun panostava, kannattava ja vastuullinen energiayhtiö, panostamme myös omaan ammatilliseen kasvuusi.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Milla Ratialta (p. 050 577 0703), parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-9 ja 16-17.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ma 9.3.2020.

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.

Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 24.2.2020 - 9.3.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/helen/data-platform-specialist-data-alusta-asiantuntija/796640/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Big Data

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Oracle

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä