Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data Engineer

post_image

RekryilmoitusKiinnostaako sinua päästä näkemään ja vaikuttamaan siihen, miten Suomen suurimman verkkokaupan tiedoista, yhden Suomen suurimman asiakaskannan sisällöstä sekä valtavasta määrästä pelitapahtumien dataa luodaan vankkaa perustaa tiedolla johtamiseen?

Haemme 

Data Engineeria

vahvistamaan Data Platforms and Applications -yksikkömme lihaksia vastamaan jatkuvasti kasvavaan tarpeeseen tuottaa yhä parempaa ja reaaliaikaisempaa dataa sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Yksikkömme tehtävänä on data-alustojemme kehittäminen sekä dataputkien rakentaminen ja ylläpitäminen vastaamaan paitsi nykyistä tarvetta niin myös mahdollistamaan tulevaisuuden tavoitteet ja visiot. 

Data Engineering tehtäväkenttä Veikkauksella ja yksikössämme on laaja, alkaen erilaisten rajapintojen kautta tapahtuvien datojen integroinnista, transformaatiosta ja datan varastoinnista aina datan hyödyntämiseen erilaisten raportointisovellusten ja ennustavan analytiikan ratkaisujen kautta. Yksittäinen Data Engineer voi halutessaan erikoistua joihinkin osa-alueisiin ja/tai datasisältöön, tai pyrkiä toimimaan laaja-alaisesti koko vastuualueella. Roolin tarkka sisältö määritellään tehtävään valitun omien vahvuuksien ja mieltymysten mukaan.

Voit olla uraasi alkutaipaleella oleva juniori tai jo kokemusta kerännyt seniori. Käyttämämme teknologian ja työkalut voimme opettaa, mutta hyvin vahva looginen ajattelu sekä aito kiinnostus datan tehokkaaseen käsittelyyn on edellytys tässä työssä menestymiseen. Odotamme että voit tavalla tai toisella saada meidät vakuuttuneeksi siitä, että datan parissa työskentely on sinulle helppoa ja luontevaa.

Tällä hetkellä käytössämme olevia teknologioita ovat mm: Kafka, Hadoop, Nifi, Vertica SQL, Pentaho, GCP, MDS, Python, Java, Scala, Docker. Listaa voisi jatkaa pidemmällekin ja lähitulevaisuudessa tuokin lista on vanhentunutta tietoa, sillä pyrimme pitämään teknologiamme ja työkalumme nykyaikaisina sekä kehittämään jatkuvasti toimintatapojamme vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin. 

Olet todennäköisesti hakemamme henkilö jos:

 • Sinulla on taustaa datan käsittelystä ja / tai ohjelmoinnista
 • Datan ja tietotekniikan parissa työskentely on sinulle luontevaa ja innostavaa
 • Ketterät menetelmät ovat tuttuja ja ymmärrät niiden arvon
 • Arvostat uusien asioiden oppimista, pitkäjänteistä kehitystyötä ja jatkuvaa parantamista
 • Olet tiimipelaaja ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi eri sidosryhmien kanssa

Työpäiväsi täyttyvät todennäköisesti seuraavanlaisilla tehtävillä:

 • Kehität uusia ja ylläpidät olemassa olevia dataputkia sekä datan jalostuksen prosesseja
 • Ratkot yksikön vastuualueella esiin nousevia ongelmia yhdessä muun tiimin ja sidosryhmien kanssa
 • Osallistut koko yrityksen laajuisiin kehitysprojekteihin, kuten esim. uusien pelien kehitysprojekteihin, huolehtien että datanäkökulmat tulevat myös huomioiduksi
 • Osallistut yksikön toimintatapojen ja tulevaisuuden data-alustamme suunnitteluun, pilotointeihin sekä toteutukseen
 • Osallistut halutessasi tiimimme kaikkiin muihinkin aktiviteetteihin, kuten satunnaisiin peli-kisoihin, tietovisailuihin sekä moneen muuhunkin yrityksen hengen mukaiseen, ei niin vakavaan harrastetoimintaan

Sinulle puolestamme olemme valmiit tarjoamaan:

 • Kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut
 • Näköalapaikan modernien ja kehittyvien teknologioiden parissa rahapelitoiminnassa
 • Monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
 • Viihtyisän työympäristön hyvien kollegojen seurassa
 • Työpaikka Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois-Haagassa yhdistettynä joustavaan etätyömahdollisuuteen

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.1.2022. Aloitamme hakemusten prosessoinnin ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Pasi Viljanen. Parhaiten tavoitat Pasin seuraavina ajankohtina: torstaisin klo 10-11 sekä perjantaisin klo 13-14.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä. 

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 31.12.2021 - 23.1.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/data-engineer/1373076/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä