Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusData-asiantuntija liikennetietojen ylläpitotehtäviin Kouvolaan

Kehitämme Sitowisellä moderneja paikkatietopohjaisia selain- ja mobiiliratkaisuja. Digitalisoimme ja tuomme näkyväksi tietoa, jota rakennetun ympäristön toimijat kuten kunnat, valtionhallinnon organisaatiot, infran omistajat ja verkkoyhtiöt tarvitsevat fiksujen päätösten tueksi. Tavoitteenamme on parempi ja kestävämpi arki meille jokaiselle. 

Toimitamme asiakkaallemme laajaa operaattoripalvelua, jossa ylläpidetään Suomen väyläverkon tietoja. Tietojen ylläpito tarkoittaa tietojen vastaanottamista eri tahoilta, niiden päivittämistä tietovarastoon ylläpitokäyttöliittymän kautta sekä avustamista tietojen julkaisuiden tuottamisessa.

Haemme nyt tiimiimme paikkatietoasiantuntijaa liikennetietojen ylläpitotehtäviin. Tulet toimimaan meillä pitkäkestoisessa asiakasprojektissa, jonka kautta saat arvokasta kokemusta väyläverkon tietojen hallinnasta sekä monitoimittajaympäristössä toimimisesta. 

Tehtävä on osa-aikainen ja sopii esimerkiksi maanmittaus- tai datanomiopiskelijalle. Työtä on mahdollista jakaa myös kahdelle henkilölle, joten kerrothan meille, montako tuntia viikossa olisi sinulle sopiva työskentelyaika. Kukaan ei ole seppä syntyessään – saat tietenkin opastuksen tehtävien hoitamiseen ja tarvittavien ohjelmistojen käyttöön. Toivomme, että pääset aloittamaan marraskuun alussa.

ODOTAMME SINULTA

  • Kokemusta tietojen tallennustehtävistä ja työskentelyä tietokannan kanssa käyttöliittymän kautta
  • Tuntemusta paikkatiedoista tai liikenteen ja liikkumisen tiedoista
  • Sinnikkyyttä ja tarkkuutta
  • Vastuunottamista, itsenäistä työskentelyotetta, tarkkuutta sekä halua tuottaa asiakkaalle laadukasta palvelua
  • Ratkaisuhakuisuutta ja kykyä puhaltaa yhteen hiileen 
  • Halua oppia uutta

SITOWISELÄISTÄ ARKEA

Meillä kaveria ei jätetä yksin, vaan tiimi kannattelee sinua pahimpien aallokkojen yli sekä jakaa kanssasi onnistumisen riemut. Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestäsi pitävät huolen vaihtelevat työtehtävät, reipas tekemisen tahti sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa kattavilla työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, liikuntapalveluilla ja lounas- ja puhelinedulla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus tai laadi vaikkapa video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Hae viimeistään 15. lokakuuta 2019, käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja työtehtävistä antaa Aino Ikäheimo puh. +358 50 536 4537 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com 

Sitowise on suuri suomalainen rakennetun ympäristön asiantuntijayritys, joka tarjoaa kaikki rakentamisen suunnittelu- asiantuntija- ja digitaaliset palvelut saman katon alta. Tutustu meihin lähemmin osoitteessa www.sitowise.com 

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 25.9.2019 - 15.10.2019
Sijainti: Kouvola
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/data-asiantuntija-liikennetietojen-yllapitotehtaviin-kouvolaan/697311/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä