Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Data & Analytics Development Manager

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella. 

Data & Analytics Development Manager

Tiedolla johtaminen on kansainvälistyvän Veikkauksen toiminnan keskiössä – tavoitteemme on olla maailman dataohjautuvin rahapeliyhtiö vuoden 2025 loppuun mennessä ja etenemme kovaa vauhtia kohti sitä. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä valtava määrä dataa yhdestä Suomen suurimmista asiakaskannoista. 

Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Data & Analytics -yksikköön hyvällä draivilla varustettua Data & Analytics Development Manageria DA-alueen johtamisen ja kyvykkyyksien kehittämisen tueksi. Data & Analytics -yksikkö tukee Veikkauksen kaikkia yksiköitä AI:n, liiketoiminta-analytiikan, raportoinnin, asiakastutkimuksen ja markkinaymmärryksen hyödyntämisessä sekä datanhallinnassa. 

Tehtäviisi D&A Development Managerina kuuluu hallinnoida DA-kehitysportfoliota, osallistua DA-tekemisen ja DA-kyvykkyyksien kehittämisen koordinointiin, suunnitella ja tuottaa DA-alueen viestintää sekä osallistua aktiivisesti DA-yksikön ohjaukseen. 

Teet tiivistä yhteistyötä mm. DA-yksikön vetäjän, ohjausryhmän ja muiden avainhenkilöiden, kehitystiimien Product Ownereiden ja projektipäälliköiden, sekä liiketoimintojen, konsernin ja Techin portfoliohallinnan kanssa. Toimit aktiivisesti myös muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Työtä tehdään nykyaikaisilla toimintamalleilla, joissa on tavoitteena ketteryys, yhdessä tekeminen, asiakaskeskeisyys ja nopea liiketoiminta-arvon luonti. 

Edellytämme:

 • Kokemusta portfoliohallinnasta ja sen kehittämisestä – hallitset mm. Jiran ja Excelin käytön.
 • Kokemusta kehitystoiminnan ohjauksesta – kokemus kehityshankkeiden vetämisestä on plussaa.
 • Hyvää yleisymmärrystä datan ja analytiikan eri osa-alueista (erityisesti AI) ja liiketoimintapotentiaalista sekä jatkuvaa kiinnostusta oppia lisää.
 • Kykyä tukea eri DA:n osa-alueita viestinnän saralla – erilaisten PowerPoint-esitysten, uutiskirjeiden ja intra-artikkeleiden laatiminen onnistuu sinulta käden käänteessä.
 • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja – olet mukavuusalueella niin asiantuntijoiden kuin johtajienkin parissa ja olet luonteva esiintyjä. 
 • Hyviä tiimityötaitoja ja kykyä toimia tehokkaasti matriisiorganisaatiossa.
 • Osaamista ja halua hyödyntää generatiivista tekoälyä työsi tukena.
 • Kykyä hahmottaa nopeasti iso kuva, mutta ymmärtää myös yksityiskohtia.
 • Systemaattisuutta, analyyttisuutta, proaktiivisuutta ja positiivista can-do -asennetta.
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta.
 • Kiitettävää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisia tehtäviä datan, AI:n ja analytiikan ytimessä Veikkaus-tasoisessa roolissa.
 • Mahdollisuuden työskennellä näköalapaikalla rahapelialan suuressa murroksessa ainutlaatuisessa ja kansainvälistyvässä peliyhtiössä. 
 • Mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi monipuolisesti sekä vaikuttaa laajasti DA:n portfoliohallintaan, kehitystoiminnan ohjaukseen ja viestintään tulevaisuuden Veikkauksessa. 
 • Loistavat kollegat sekä hyviä kehittymismahdollisuuksia innostuneessa ilmapiirissä. 
 • Kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut.

Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä. 

Roolissasi raportoit data- ja analytiikkayksikön vetäjälle (VP, Data & Analytics). 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työskentelemme hybridimallilla, joten pääset hyödyntämään molempien työskentelytapojen parhaat puolet.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera viimeistään 16.6.2024. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Data & Analytics -yksikön vetäjä Lauri Halkola (040-6674613) ke 5.6. klo 15-16 ja to 13.6. klo 15-16. 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 31.5.2024 - 16.6.2024
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/data-analytics-development-manager/2903650/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä