Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Customer Support Manager

post_image

RekryilmoitusTule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt operatiivista asiakastuen päällikköä Ouluun.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Energy Intelligence -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Olemme mukana useissa mielenkiintoisissa kansainvälisissä uuden teknologian hankkeissa älykkään sähköverkon, sähköautojen latausjärjestelmien ja energiatehokkuuden kehittämiseksi. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja yhdentyville pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Support Managerina osallistut asiakastukitiimin operatiiviseen hallinnointiin ja asiakasrajapinnan hallinnollisiin tehtäviin. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja kyvykkyys oppia ymmärtämään laajoja kokonaisuuksia. Koulutuksesi ja kokemuksesi pohjalta pystyt ymmärtämään toimintaympäristösi tekniset ratkaisut ja tukemaan asiakastukitiimiä jokapäiväisessä työssä. Asiakkaat sijoittuvat energia-alan toimikentälle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä vahvaksi alan ammattilaiseksi kiinnostavan ja haasteellisen työn parissa voimakkaasti kehittyvällä toimialalla. Empowerilla pääset vaikuttamaan tulevaisuuden ICT-infrastruktuuriin yhdessä alan huippuosaajien kanssa.

Toivomme sinulta

  • korkeakoulututkintoa (yliopisto tai AMK)
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta esim. IT- tai energia-alalta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa

  • energia-alan tuntemus
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • vastuuntuntoisuus ja oma-aloitteisuus
  • kokemus esimerkiksi seuraavista teknologioista: PL/SQL, PostgreSQL, Oracle-tietokannat, MongoDB.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.4.2020 mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Savikoski puh. +358 40 704 5479 torstaina 9.4. klo 9-10 ja tiistaina 14.4. klo 15-16.

 

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 27.3.2020 - 16.4.2020
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/empower-group/customer-support-manager-oulu/817758/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä