Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

c++ – kehittäjiä, Tampere

post_image

Rekryilmoitus

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Operations yksikköön, Systems & Integrations -ryhmään 

Ohjelmistokehittäjiä (C++)

monipuolisten kehitystehtävien pariin.

Systems & Integrations on noin 300 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Meillä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan elektroniikkaa, ohjelmistoja ja järjestelmiä tilannetietoisuuden, kyberin, sensoriteknologian, signaalinkäsittelyn ja häiveteknologian alueilta.

Etsimme kahta C++ ohjelmistokehittäjää radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien tuotekehitykseen. 

Mitä tulisit meillä tekemään ja minkälaisella taustalla tehtävää kannattaa hakea?

Molempien tehtävien osalta tulisit työskentelemään back-end tiimissämme kehittäen laskentaintensiivisiä palvelinohjelmistoja Linux-ympäristössä C++:lla. Tehtävään kuuluu sekä pienten että suurempien kokonaisuuksien määrittelyä, kehittämistä, toteutusta ja testausta. Välillä kehität itsenäisesti uusia toimintoja ohjelmistoon ja välillä taas teet yhteistyötä esim. algoritmikehittäjien kanssa etenkin toteutusvaiheessa. 

Kummassakin tehtävissä menestymisen kannalta on tärkeää C++:n ja Linux:n osaaminen. Toisessa tehtävässä painottuu tietokantaosaaminen (SQL ja relaatiotietokannat) ja algoritmipuoli ja vastaavasti toisessa tehtävässä pääset työskentelemään lähellä järjestelmiin kuuluvia erilaisia rautarajapintoja. 

Haemme molempiin tehtäviin C++ osaajia, jotka sopivat hyvähenkiseen huippuammattilaisista koostuvaan tiimiimme. Voit taustaltasi olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, räätälöimme tehtävänkuvaa kokemuksesi perusteella. 

Miksi Patrian kehitystyö on erityisen mielenkiintoista?

Parasta työssä on korkealaatuinen tekeminen moderneilla työkaluilla mukavassa tiimissä sekä edistykselliset tekniset ratkaisut, sillä Patrialla ei tingitä teknisestä suorituskyvystä. Pääset mukaan usean vuoden kestoisiin ainutlaatuisiin asiakasprojekteihimme.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana mukavaa ja ketterää tiimiä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Tehtävä on työn luonteesta johtuen mahdollista toteuttaa hybridityönä (n. 50/50 perehdytysvaiheen jälkeen). Lähitoimipisteesi on Tampereella. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haku on auki 26.6.2023 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, etunimi.sukunimi@patriagroup.com tai puhelimitse +358 504775476 torstaina 5.4 klo 14-15 tai keskiviikkona 10.5 klo 14-14.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 Miksi Patria?

 

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.4.2023 - 26.6.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c-kehittajia-tampere/2151632/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä