Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ kehittäjä ilmailujärjestelmiin

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Liity innovatiiviseen tiimiimme ja ole mukana muotoilemassa tulevaisuuden ilmailujärjestelmiä! Etsimme nyt vahvistusta C++ kehittäjästä Operations yksikköömme Aeronautical Engineering & Avionics -tiimiimme Tampereelle.

Tehtäväsi:

 • Kehität simulaattoreita ja edistyksellisiä ilmailujärjestelmiä C++ ja QT -ympäristöissä.
 • Osallistut ohjelmistokehityksen kaikkiin vaiheisiin, mukaan lukien vaatimusmäärittely, dokumentaatio ja testaus.
 • Työskentelet osana kokenutta tiimiä, joka takaa huipputason osaamisen ja yhteistyön.

Miksi valita meidät:

 • Liityt 200 hengen insinööritaloon, joka on erikoistunut ilmailun suunnitteluun, tuotekehitykseen ja järjestelmätukeen.
 • Työskentelet edistyksellisten teknologisten järjestelmien ja uniikkien projektien parissa.
 • Nautit pitkistä projekteista ja tiiviistä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa.
 • Saat mahdollisuuden kehittyä huippuluokan ohjelmistokehittäjäksi ja hyödyntää erinomaisia henkilöstöetuja.

Sinulta odotamme:

 • Aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä C++ kielellä ja Qt:lla
 • Kykyä työskennellä tiimissä ja sitoutumista projekteihin.
 • Intohimoa kehittää huipputeknologisia järjestelmiä.
 • Valmiutta työskennellä Tampereen toimistosta käsin.

Mitä tarjoamme:

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet osana yhteisöä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi tai hyödyntää jo kertynyttä osaamistasi haastavissa tehtävissä.

Haluamme, että viihdyt työssäsi! Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Hae tehtävää nyt ja ota askel kohti ilmailun tulevaisuutta!

Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 3.10.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat videoltamme täällä.

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Sari Rantanen, ext-etunimi.sukunimi@patriagroup.com tai puh +358504071231

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 19.9.2023 - 3.10.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c-kehittaja-ilmailujarjestelmiin/2439492/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä