Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C++ Developer

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme C++ osaajaa Hämeenlinnaan!

Haluatko olla osa kiehtovia ja ainutlaatuisia ohjelmistokehitysprojekteja? Etsimme nyt kokenutta tai uransa alkuvaiheessa olevaa ohjelmistokehittäjää, joka haluaa liittyä Patrian 20 hengen huippuosaajista koostuvaan tiimiin. Tehtävässäsi pääset työskentelemään edistyksellisten asejärjestelmien ja ajoneuvo-ohjelmistojen parissa tarjoten teknisiä ratkaisuja ja tuotekehitystä yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa.

Patrian ohjelmistokehitysprojekteissa pääset osallistumaan kaikkiin ohjelmistokehityksen vaiheisiin. Meillä työskennellessäsi et keskity ainoastaan valmiiden vaatimusmäärittelyiden toteuttamiseen, vaan myös dokumentaatioon ja testitapausten luomiseen. Työskentelet pääasiassa tuotekehityksen parissa Scrum-viitekehyksen mukaisesti. Mielenkiintoiset projektit ovat pitkiä ja tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Työskentelet toimitusprojektimme tarpeisiin.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla kokemusta ohjelmistokehityshankkeista ja ymmärrystä sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista. Lisäksi koulutustausta ohjelmistokehityksen alalta on tähän tehtävään erittäin hyvä lisä. Tärkeää on myös hallita ohjelmistotuotannon yleiset menetelmät.

Arvostamme erityisesti seuraavia osaamisalueita:

  • Qt-työkalut
  • C++ kielen hallinta
  • UI/UX-suunnittelu
  • Tietoturva-asiat, kuten salausalgoritmit ja käyttöoikeuksien hallinta, riskien arviointi
  • Ohjelmistojen testaus- ja tuotantoautomaatio
  • SQL-tietokannat
  • CAN-väylät, ajoneuvoteknologia

Etsimme tiimimme toisiaan täydentäviä osaajia, joten sinulla ei välttämättä tarvitse olla kaikista edellämainituista teknologiosta kokemusta.

Lisäksi toivomme, että sinulla on sujuva englannin kielen taito sekä kirjallisesti että suullisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja innostunutta asennetta työntekoa kohtaan, sekä vahvoja tiimityöskentelytaitoja. Asejärjestelmiin tai ajoneuvotekniikkaan liittyvä työkokemus katsotaan suureksi eduksi. 

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria on erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään sellaista, mitä et muualla pääse edes näkemään! Työskentelet mukavassa ja ketterässä tiimissä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittyä huippuluokan ammattilaiseksi. Lisäksi saat nauttia Patrian henkilöstöeduista, kuten lounasedusta, virikepassista, vuosittaisesta tulospalkkiomallista, vapaa-ajan vakuutuksista sekä kattavista työterveyspalveluista. Tarjoamme noin 50 prosentin etätyömahdollisuuden, tai voimme neuvotella siitä, että saat tehdä enemmänkin etätöitä.

Ota ensimmäinen askel kohti urasi seuraavaa vaihetta ja liity Patrian joukkoon. Riippumatta taustastasi, olit sitten jo senior-tason ammattilainen tai vasta aloittamassa uraasi, roolisi ja työnkuvasi projekteissamme muotoutuvat osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen.

Hae nyt ja ota osaa huipputeknologisten järjestelmien ja ainutlaatuisten projektien kehittämiseen Patrialla! Haku on avoinna 17.9. asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja saat rekrytoijaltamme Sari Rantaselta puhelimitse 050 4071231 tai sähköpostitse ext-sari.rantanen@patriagroup.com

 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 1.9.2023 - 17.9.2023
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/c-developer/2407412/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C++

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä