Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

C# Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme C#-kehittäjiä PLC-tiimiin Lahteen. 

Arvostamme osaamistasi ja haluamme tarjota sinulle innostavan työympäristön kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa. Laajan asiakaskunnan myötä pääset haastaviin tehtäviin, joissa tukenasi ovat muut Profit Softwaren ammattilaiset. 

12 hengen Profit Loans & Collaterals - tiimi tekee tuotekehitystä ja asiakasprojekteja moderneilla teknologioilla mm. Kuntarahoitukselle ja Valtiokonttorille. Itseohjautuvassa Scrum-tiimissä pääset vaikuttamaan tekemiseen ja saat kantaa vastuuta halujesi mukaan. Voit hyödyntää vahvuuksiasi ja oppia uutta. Työtapojamme ovat mm. DevOps, testausautomaatio ja koodikatselmoinnit. 

Käytettävät teknologiat 

  • Azure 
  • SQL Server 
  • React 
  • .NET Core 
  • Rest API 

Arvostamme hakijalta myös  

  • testaaminen ja testaustyökalut 
  • integraatiot 

 

Olisitko sinä uusi jäsen PLC-tiimiimme? 

Lue lisää:  Sovellusarkkitehti maalaa ison kuvan

Profit Software työnantajana 

Profit Software on ~250 hengen ohjelmistoyritys, jolla on toimintaa kuudella eri paikkakunnalla Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Pankki- ja vakuutussektori on tällä hetkellä suurien digitalisaatiomuutoksien äärellä. Asiantuntijaroolissa Profit Softwaressa olet mukana vaikuttamassa tulevaisuuden finanssialaan. 

Innostava, asiakaslähtöinen työyhteisömme toimii joustavasti ja tehokkaasti kaikessa tekemisessään. Profit Softwarella työskennellessä jokaisella on mahdollisuus tuoda näkemyksensä esiin ja olla näin vaikuttamassa työympäristöönsä ja omaan tekemiseensä. Tarjoamme työntekijöillemme pääsyn uusimpiin työkaluihin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan koulutuksin ja sertifikaatein. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus sekä hyvät henkilöstöedut. 

Pinterest
Profit Software Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Lahti
Linkki: https://careers.profitsoftware.com/jobs/837711-c-developer
Yhteydenotto: careers@profitsoftware.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Profit Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Azure
Microsoft
React

Profit Software Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Profit Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä