Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Data Analyst

post_image

RekryilmoitusVeikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa. 

Nyt haemme Business Analytics -tiimiin kokenutta ja ratkaisulähtöistä

Business Data Analystia

tuottamaan yhtiön keskeisten tavoitteiden saavuttamiseksi analytiikkaa, raportointia ja ymmärrystä sekä mukaan kehittämään Veikkauksesta maailman dataohjautuvinta rahapeliyhtiötä.

Tiedolla johtaminen sekä sitä tukeva asiakasymmärrys ovat Veikkauksen toiminnan keskiössä. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Business Analytics -tiimimme tehtävänä on tukea saumattomasti Veikkauksen kaikkia sidosryhmiä asiakasymmärryksen hyödyntämisessä tekemisen alusta loppuun saakka. Tiimimme tukee datan hyödyntämistä mm. modernisoimalla raportointia ja edistämällä datalukutaitoa ja itsepalveluanalytiikkaa. Tiimissämme on monipuolista osaamista raportoinnista ja tiedon analysoinnista.

Tehtäviisi Business Data Analystina kuuluu Veikkauksen operatiivisen toiminnan tukeminen analytiikkaa ja siitä johdettuja näkemyksiä ja suosituksia tuottamalla. Tehtävässä edistät myös määriteltyjä datan ja analytiikan käyttötapauksia / asiakokokonaisuuksia ja osallistut raportoinnin tuottamiseen ja kehittämiseen. Työtä tehdään nykyaikaisilla toimintamalleilla, joissa on tavoitteena ketteryys, yhdessä tekeminen ja oppiminen sekä läpinäkyvyys.

Odotamme sinulta

  • kokemusta analytiikasta ja raportoinnista sekä niihin perustuvan näkemyksen tuottamisesta tiiviissä sidosryhmäyhteistyössä
  • tilastollisten menetelmien osaaminen ja soveltaminen käytännön tapauksissa
  • soveltuvaa ohjelmointi- ja välineosaamista
  • erittäin hyvää teknistä ja sisällöllistä ymmärrystä datasta ja sitä hyödyntävästä analytiikasta
  • aitoa kiinnostusta datasta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kiitettävää suomen ja hyvää englannin kielen taitoa
  • proaktiivisuutta tunnistaa sidosryhmien tarpeet
  • palvelukeskeistä asennetta ja hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Olet motivoitunut tiimipelaaja, joka on innostunut luomaan uutta rahapelialan mielenkiintoisessa ja hektisessäkin ympäristössä, sekä haluat viedä tiedolla johtamisen kulttuuria eteenpäin Veikkauksessa. Osaat kaivaa ja tulkita dataa, tehdä sen pohjalta hyödyllisiä havaintoja, visualisoida ne ymmärrettävästi ja kommunikoida niistä selkokielisesti sidosryhmillemme. Tuot aktiivisesti esiin omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi toiminnan kehittämiseksi sekä haluat itsekin kehittyä jatkuvasti sekä asiantuntijana että työkaverina. Innostus uusimpia teknologioita kohtaan katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, loistavat asiantuntevat kollegat, hyviä kehittymismahdollisuuksia positiivisessa ilmapiirissä sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Työmme on joustavaa ja käytössämme on modernit työvälineet. Merkityksellisyyttä työhön tuo Veikkauksen yhteiskunnallinen erityistehtävä pelihaittojen ehkäisyssä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Etätyö on mahdollista. Työpaikka sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 19.12.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Analytics -tiimin esimies Lauri Niemi p. 0505885943 tai lauri.niemi@veikkaus.fi. Puhelinajat: 9.12. klo 9-10, 17.12. klo 12-13.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.12.2021 - 19.12.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/business-data-analyst/1351643/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä