Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Analyst/Liiketoiminta-analyytikko

post_image

RekryilmoitusTULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Haemme huippuosaajia rakentamaan kanssamme toimivampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta. Yhdistetään voimat!

Tule mukaan nostamaan analytiikkakyvykkyyttämme ja tiedolla johtamistamme uudelle tasolle sekä asiakasrajapinnassa että tuotekehityksessä! Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa liiketoiminta-analyytikkoa. Tulet osaksi modernia energiayhtiön huipputiimiä, joka mm. kehittää uusia datapohjaisia tuotteita ja palveluita. 

Odotamme, että olet suurtenkin tietomassojen käsittelyä ja erilaisia tietokantoja pelkäämätön luonne. Sinulla on kokemuksen tuomaa kykyä löytää suuresta datamassasta olennainen ja tiivistää lopputulos ymmärrettävään, liiketoiminnan johtamista palvelevaan muotoon. Lisäksi haluat ennakkoluulottomasti tuoda esiin uusia tapoja hyödyntää dataa liiketoiminnan ohjauksessa ja tuote- ja palvelukehityksessä. 

Tehtäviisi kuuluu datan käsittelyä ja analysointia sekä johtopäätösten, toimenpidesuositusten ja toimenpiteiden tekemistä. Yhdistät ja jalostat sisäisistä ja ulkoisista lähteistä saatavaa tietoa liiketoiminnan tarpeita palvellen. Osaat myös tunnistaa heikkoja signaaleja, ilmiöitä ja trendejä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös laskentamallien ja -välineiden kehittämistä ja ylläpitoa, analytiikan kehitysprojektien vetämistä ja sisäisten koulutusten sekä muutosprojektien läpivientiä. Lopullinen tehtävänkuva tarkentuu oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja
 • Vahvaa BI-järjestelmäosaamista (esim. PowerBI) 
 • Kokemusta tai opintoja tilastollisten menetelmien hyödyntämisestä, vahvaa laskentataustaa sekä osaamista esimerkiksi R:n tai Pythonin hyödyntämisestä datan analysoinnissa 
 • Kokemusta kehitysprojektien läpiviennistä ja kokonaisuuksien hallinnasta
 • Liiketoimintalähtöisyyttä, erinomaisia tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja englannin osaamista
 • Kiinnostusta kouluttamista ja muutosviestintää kohtaan
 • Jatkuvaa itsensä kehittämisen paloa ja uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan sekä haasteisiin innolla tarttuvaa ja päämäärätietoista asennetta

Arvostamme myös:

 • Tietokantaosaamista (esim. SQL) ja DAX-osaamista
 • Kokemusta koneoppimisen kokeiluista
 • Ketterän kehityksen osaamista (esim. Scrum, SAFe)
 • Ymmärrystä ja kiinnostusta Big Data -teknologioihin ja alustaekosysteemeihin
 • Kiinnostusta liiketoimintaprosesseja ja niiden kehittämistä kohtaan 
 • Aiempaa kokemusta energia- tai prosessiteollisuuden tuotteiden tai tuotannon parissa työskentelystä tai alaan liittyviä opintoja 

Energia-ala on digitaalisessa murroksessa ja pääset tässä tehtävässä vaikuttamaan tulevaisuuden tuote- ja palveluvalikoimaamme. Pääset työskentelemään dynaamisessa ja aikaansaavassa sekä kehittyvässä ja innovatiivisuuteen kannustavassa ympäristössä sekä kehittämään uusia datapohjaisia palveluja ja tuotteita yhdessä tiimin ja liiketoiminnan kanssa. Saat ympärillesi motivoituneen ja kehittyvän huipputiimin, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet, meillä on huipputyyppejä töissä! Helen on kasvuun panostava, kannattava ja vastuullinen energiayhtiö, panostamme myös omaan ammatilliseen kasvuusi.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Milla Ratialta (p. 050 577 0703) parhaiten tavoitettavissa 15.1.2020 klo 8-9 ja 16-17 sekä 22.1.2020 klo 8-9 ja 16-17.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään pe 24.1.2020.

Helen

Olemme yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä

Tuotamme sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä energiatehokkaalla yhteistuotannolla. Lisäksi kehitämme uusia, älykkäitä ratkaisuja energiankäyttöön ja -ohjaukseen, aurinkoenergian tuotantoon ja sähköiseen liikenteeseen.

Helen Oy:ssä pääset tehostamaan energian käyttöä, vähentämään päästöjä, kehittämään uusia tapoja energian tuottamiseen ja jakeluun sekä auttamaan asiakkaitamme energiankäyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Helen-konserniin kuuluu Helen Oy:n lisäksi mm. tytäryritys Helen Sähköverkko Oy.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2020 - 24.1.2020
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/helen/business-analyst-liiketoiminta-analyytikko/762064/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä