Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Back End -ohjelmistokehittäjä, Jackpot-pelijärjestelmä

post_image

RekryilmoitusTuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. 

Tehdään työtä ? yhdessä ilon puolella.

Back End -ohjelmistokehittäjä, Jackpot-pelijärjestelmä

Haemme nyt Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen BACK END -OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ, Jackpot-pelijärjestelmä

Tulevan kehitystiimisi vastuulla on Veikkauksen omien nettikasinopelien jackpot-pelijärjestelmä sekä Veikkauksen peliautomaattien kommunikaation mahdollistava järjestelmä ja sen käyttöliittymä. Tiimissä pääset kehittämään liiketoimintakriittisiä sekä useiden asiakkaiden ja sidosryhmien käyttämiä järjestelmiä. Tehtävässä on myös mahdollisuus päästä mukaan vaikuttamaan kansainvälisten asiakkaiden pelipalveluihin ja osaksi Veikkauksen kansainvälistymistä.

Kehitystiimissä työskentelee tällä hetkellä tuoteomistaja, neljä kehittäjää ja laadunvarmistaja. Pieni, mutta osaava joukkomme kasvaa ja kaipamme nyt lisävahvistusta järjestelmien tulevien kehitystarpeiden ja kansainvälistymisen myötä. 

Tiimi suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää itse vastuullaan olevia palveluita. Laatu ja ylläpidettävyys ovat avainsanoja. Pääperiaatteemme on, että ”kaikki tekevät kaikkea” ja ”kaveria ei jätetä”. Tiimillä on vastuu ja vapaus hoitaa kehitystyö parhailla katsomillaan teknologioilla sekä menetelmillä.

Käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat mm. Scala, Java, MySQL, React, Kubernetes, Docker, Terraform, GitLab, GCP ja Linux. Odotamme, että hallitset valmiiksi osan näistä teknologioista ja sinulla on niistä vähintään kahden vuoden kokemusta työelämän kautta. Arvokkaampaa kuitenkin on, että sinulta löytyy intoa oppia lisää.

Teknisen osaamisen lisäksi, toivomme sinulta:

  • intohimoa laatuun ja ylläpidettävyyteen
  • hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot: kysyt tarvittaessa apua muilta sekä autat muita ja jaat osaamistasi
  • suomen ja englannin kielen taito

Toimistomme sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Tiimi työskentelee tällä hetkellä n. 1-2 päivää viikossa toimistolla ja lopun aikaa etänä. Halutessasi voit myös työskennellä toimistolla täysipäiväisesti. Tässä tehtävässä saat parhaat puolet molemmista työskentely tavoista. 

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä lisää täältä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.10.2023 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (petri.raevuori@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358 9 4370 2227.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.

Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.

Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.

Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.9.2023 - 8.10.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/veikkaus-oy/back-end-ohjelmistokehittaja-jackpot-pelijarjestelma/2427851/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React
Java
Scala
Linux

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä