Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ASIANTUNTIJA, Tietohallinto

post_image
Rekryilmoitus

ICT-asiantuntijana olet näköalapaikalla sosiaali- ja terveyspalvelujen tietotekniikan kehityksessä ja mukana implementoimassa uusinta tekniikkaa sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttöön.

Tehtävä sijoittuu Keusoten tietohallintoon ja vuoden 2023 aikana hyvinvointialueelle.

Vastuualueenasi on vastata ensisijaisesti terveydenhuollon oheisjärjestelmien (hoitajakutsu ja henkilöturvajärjestelmät, itseilmoittautumis -järjestelmät yms.) kokonaisuuksista, niihin liittyvistä asiantuntija ja ylläpitotehtävistä sekä kehittämisestä.

Tehtävään kuuluu vastata yhdessä kollegojen kanssa terveydenhuollon oheisjärjestelmien ylläpidosta, käytön opastamisesta henkilöstölle sekä ongelmatilanteiden selvittely. Tehtävänkuvaan kuuluvat myös sovellusten ja toiminnan kehittämiseen liittyvät asiantuntijatyöt. Työtä tehdään koko Keusoten alueella.

Työ sopii Sinulle, jos haluat kehittää ja kehittyä työssäsi ja innostut helposti myös uusista asioista. Otat nopeasti haltuun uusia asiakokonaisuuksia ja työvälineitä. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä parantamalla asiakkaan tuottamaa palvelua. Työtapasi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme, että Sinulla on halu kohdata haasteita, nautit tiimityöskentelystä ja siedät nopeaa toimintaa. Toivomme lisäksi aikaisempaa kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmistä, sekä hyviä ICT-taitoja. Kelpoisuusehtona on ICT-asiantuntijan vaatimuksena vähintään keski-asteen tutkinto sekä ICT-alan laajaa tuntemusta.

Tehtävä tarjoaa Sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn aktiivisen tiimin jäsenenä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja sen kehittämiseen.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • vakituinen työsuhde alkaen 4.4.2022. Aloitus sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3137 e/kk. 1.7.2022 alkaen palkka on 3288 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.

Lisätiedot antaa vastaava ICT-palvelupäällikkö Jenni Anttila, puh. 050 497 2503, jenni.anttila@keusote.fi

Hakuaika päättyy 17.3.2022 klo 14.00.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 3.3.2022 - 17.3.2022
Sijainti: Hyvinkää
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/keski-uudenmaan-sote-kuntayhtyma/asiantuntija-tietohallinto/1451131/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä