Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiantuntija älyinfra ja Smart City -projekteihin

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin

Me Sitowiseläiset näemme, että tietoverkot ovat strateginen osa tulevaisuuden kaupunki-infrastruktuuria. Digitaalista ja älykästä kaupunkia ei voida luoda tai ylläpitää ilman tietoliikenneverkkoja, sillä vasta toimivan, luotettavan ja kattavan tietoliikenneverkon päälle voidaan rakentaa innovatiivisia palveluita. Olemme nimenneet tämän digitaalisen perustan älyinfraksi, millä tarkoitetaan esimerkiksi kiinteitä ja mobiiliyhteyksiä varten tarvittavaa passiivista infraa, tietoliikennekaapeleita sekä IoT-sensoreita. 

Sitowise on alan neutraali toimija, joka auttaa kuntia, valtionhallintoa ja yrityksiä tietoverkkojen kehittämisessä, hyödyntämisessä ja alan kehityksen vauhdittamisessa. Teemme konsultointia ja digitaalisia palveluita, jotka mahdollistavat tietoliikenneverkkojen ja uusien palveluiden syntymisen. 

Nyt haemme joukkoomme älyinfran nuorempaa tai jo hieman kokemusta operaattoritasoisten tietoliikenneverkkojen suunnittelusta omaavaa asiantuntijaa. Tehtäviisi kuuluvat älyinfraan ja tietoliikenteeseen liittyvät konsultoinnin sekä projektityön tehtävät. Sitowisen asiantuntijoita on mukavasti ympäri Suomea, joten paikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut monipuolisesti viestintäteknologioiden ja älyinfran hyödyntämiseen sekä edistämiseen liittyvistä asioista. Olet valmis oppimaan uutta päivittäin, vaikka omaatkin jo pohjatiedot esimerkiksi operaattoritasoisten tietoliikenneverkkojen suunnittelusta sekä IoT -sensoreiden hyödyntämisestä rakennetun ympäristön tarpeisiin liittyen. Olet analyyttinen ja sinulla on kyky tuottaa muodollista tekstiä raporttien, tutkielmien, analyysien ja projektisuunnitelmien muodossa. Suoriudut parhaiten osana tiimiä, omaksut asioita nopeasti ja hyödynnät saatavilla olevaa tietoa kekseliäästi. Lisäksi yhteydenpito asiakkaisiin sekä työkavereihin on sinulle luontaista.

Arvostamme kokemusta tai koulutusta yhdestä tai useammasta asiasta: 

 • Operaattoritasoisten tietoliikenneverkkojen suunnittelu
 • Tietoliikenneverkkojen suunnitteluun liittyvien dokumenttien luominen
 • Viestintäteknologioiden teknologinen kehitys ja tulevaisuuden mahdollisuudet
 • Älyinfran ratkaisut 
 • IoT -laitteet, -järjestelmät ja palvelut

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta myös:

 • Innostuneisuutta seurata teknologista kehitystä ja oppia sen tuomista mahdollisuuksista
 • Halua kasvattaa verkostoasi ja osaamistasi liittyen älyinfrakonsultointiin ja -palveluihin rakennetun ympäristön sektorilla
 • Kykyä tuottaa muodollista tekstiä raporttien, tutkielmien, analyysien ja projektisuunnitelmien muodossa
 • Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi
 • Kykyä toimia osana moniosaavia projektitiimejä
 • Positiivista otetta ja huumorintajua – ilon kautta onnistumiseen!

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Meillä on myös aktiivista kiltatoimintaa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia ja oppeja kollegoiden kanssa monien eri aiheiden ympärillä. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 14.11.2022.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Samuli Virtanen puh. +358 45 127 3775 tai Sanna Mäyrä puh. +358 40 581 2915, sähköpostitse etunimi.sukunimi@sitowise.com.

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 21.10.2022 - 14.11.2022
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Oulu, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/asiantuntija-alyinfra-ja-smart-city-projekteihin/1823254/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä