Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Asiakaspalvelupäällikkö

post_image

RekryilmoitusLine Carrier Oy on vuonna 2008 perustettu teleoperaattori, joka ainoana Suomessa tarjoaa yritysasiakkailleen palveluita kaikissa verkoissa. Uniikissa markkina-asemassaan Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja pilvipalveluna tuotettuja sovelluksia yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden liiketoiminnan tehokkuutta ja laatua. Line Carrier on osa kotimaista SFG yhtiöt -konsernia.

Etsimme Line Carrierille asiakaspalvelupäällikköä kokoaikaiseen ja vakituiseen rooliin. Etsimämme henkilö tulee vetämään asiakastuen ja -toimitusten tiimiä ja henkilön toimipaikka on toimistomme Espoon Keilaniemessä. Line Carrierin asiakastuki auttaa yritysasiakkaita ja Line Carrierin kumppaneita tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä sekä teknisissä haasteissa. Asiakastoimituksissa toimituskoordinaattorimme huolehtivat tilausten käsittelystä ja toimitusten aikataulutuksesta. Tiimi palvelee yritysasiakkaitamme ja jälleenmyyjäkumppaneitamme aidon ystävällisesti ja ammattitaidolla.

Roolisi on toimia lähiesimiehenä ja tiiminvetäjänä asiakastuen ja -toimitusten tiimille ja kehittää aktiivisesti tiimin toimintaa. Asiakaspalvelupäällikkö toimii myös tarvittaessa projektipäällikkönä isommissa toimitusprojekteissa ja osallistuu säännöllisiin asiakaspalavereihin avainasiakkaidemme kanssa. Asiakaspalvelupäällikkö vastaa Line Carrierin asiakaspalvelun laadusta sekä päivittäisen toiminnan sujumisesta ja kehittymisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä näkemystä siitä mitä on hyvä asiakaspalvelu ja asiakaskokemus. Tärkeää on, että olet tiimiä yhteen kokoava voima, joka katsoo enemmän eteenpäin kuin taakse sekä tukee ja kannustaa tiukoissakin tilanteissa. Aiempi kokemus esimiestyöstä on suotavaa mutta sen puuttumista voi kompensoida kokemuksella muista tehtävistä, jotka ovat vaatineet vastuunottoa, organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös kokemus Service Desk ympäristössä työskentelystä sekä Zendesk-tikettijärjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

 

Hakijalta odotetaan:

  • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa (AMK tutkinto esim. tradenomi tai ylemmän tason tutkinto)
  • Aiempaa kokemusta b to b asiakaspalvelusta
  • Esimieskokemusta tai kokemusta muista vastuullisista tehtävistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Line Carrier edistää työntekijöidensä hyvinvointia esimerkiksi tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä lounasedun. Samasta rakennuksesta Espoon Keilaniemessä löytyy myös kuntosali työntekijöiden vapaaseen käyttöön. Ilmapiiri meillä on rento ja avoin. Organisaation hierarkia on matala, joten oman äänen saa kuuluviin ja työntekijöiden urakehityksestä huolehditaan. Voimakas kasvu näkyy yrittäjähenkisenä asenteena ja omasta tekemisestä ollaan ylpeitä!

Arvostamme hyvää työkaveria, joka tukee ja kannustaa muita ja osaa myös vastaanottaa apua tarpeen vaatiessa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään 23.1.2022 hakujärjestelmämme kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten ethän epäröi hakea heti!

HAE PAIKKAA TÄSTÄ: https://ats.talentadore.com/apply/asiakaspalvelupaallikko/DwYbz8

Hakuprosessia, aikataulua ja tehtävänkuvaa koskeviin kysymyksiin vastaa Commercial Director Maisa Leppänen (maisa.leppanen@linecarrier.fi , puh: 0409208010).

Haku alkaa 11. tammikuuta 2022 ja päättyy 23. tammikuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Smartum-setelit
  • joustavat työajan järjestelyt
  • Kattava työterveyshuolto
  • Lounasetu
  • Kuntosali

Line Carrier Oy

Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa.

Vuonna 2008 perustettu Line Carrier on osa SFG yhtiöt -konsernia. Line Carrierin missiona on olla Suomen paras yritysten operaattori. Koko konsernissa on 180 työntekijää ja konsernin liikevaihto on noin 20 milj. luokkaa vuonna 2020.

Pinterest
Line Carrier Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 11.1.2022 - 23.1.2022
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Keilaranta 1, Espoo
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/asiakaspalvelupaallikko/DwYbz8

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Line Carrier kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Viestintä

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Omat tagit

teleoperaattorit
asiakaspalvelu
asiakaspalvelupäällikkö
Työpaikat
avoimet työpaikat
line carrier

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä