Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

AMS-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Haemme AMS-asiantuntijaa operatiiviseen tiimiimme Ouluun. Tässä tehtävässä vastaisit After Market Services toiminnan määrittelystä, suunnittelusta ja toteuttamisesta kehitysprojekteissa, yhteistyöstä tuotekehityksen kanssa, sekä teknisen tuen asioista olemalla suorassa yhteydessä sekä kotimaisiin että ulkomaisiin asiakkaisiimme. Työ tapahtuu moniprojektiympäristössä, joten haemme joukkoomme loistavaa tiimipelaajaa ja luontevaa verkostoitujaa, jolla on nopeat työtavat, erinomaiset kommunikaatio- ja yhteistyötaidot.

Vaatimukset:

  • Yli viiden vuoden kokemus After Market Services -tehtävistä
  • Yli viiden vuoden kokemus projektinhallinnasta
  • Kokemus ja tietämys jälkimarkkinapalveluista tietoliikennelaitteiden parissa
  • Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin taito, muut kielet katsotaan eduksi

Lisäksi arvostamme:

  • Aikaisempi työkokemus Call Centeristä/Help Deskistä ja/tai tuotteiden korjauspalvelusta
  • Tukidokumenttien ja menetelmien kehittäminen edellä mainituille toiminnoille

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään! 

 

Bittium Wireless Oy

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 30.12.2021 - 17.1.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/ams-asiantuntija/1378030/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä