Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Älyliikenteen projektipäällikkö / asiantuntija

post_image

RekryilmoitusÄlykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja tiloja elämälle, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Sitä me Sitowisellä teemme. Sitowisen Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueen erityisosaamista ovat rakennetun ympäristön ja liikenteen asiantuntija- ja digiratkaisut. Teemme digipalveluita ja konsultointia liittyen liikkumisen, rakennetun ympäristön, väylien ja hankkeiden tiedonhallintaan, tiedolla johtamiseen ja älyinfran kehittämiseen.

Haemme nyt huippuosaavaan joukkoomme älyliikenteen projektipäällikköä /asiantuntijaa.

Tehtävässäsi edistät kestävää liikkumista ja älyliikennettä monipuolisissa projekteissa. Olet automaattiliikenteen, liikkumisen älykkäiden ratkaisujen sekä datan hyödyntämisen asiantuntija ja haluat olla eturintamassa kehittämässä liikkumisen tulevaisuutta. Oman osaamisesi kautta voit mahdollisesti toimia myös projektipäällikkönä tai tiiminvetäjänä. Sitowisen asiantuntijoita on mukavasti ympäri Suomea, joten paikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä.

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan ja siksi meille on tärkeätä, että sinulla on aito halu auttaa asiakkaitamme onnistumaan sekä kyky luoda kestäviä asiakassuhteita. 

ODOTUKSIA JA ASIOITA, JOITA ARVOSTAMME

 • Vankka kokemus ja näkemys älyliikenteestä sekä liikenteen hallinnan ja liikkumisen tulevaisuuden tehtävistä
 • Sinussa elää kyky ja into kehittää alan tulevaisuutta
 • Tavoitteellista asennetta myynti- ja asiakastyöhön ja asiakkaan haasteiden ratkaisemiseen
 • Hyvä kirjallinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi
 • Organisointikykyä hallita ja koordinoida useita samanaikaisesti käynnissä olevia projekteja sekä hankehallinnan kokemusta
 • Halua ja innostusta kuunnella asiakkaitamme sekä tukea ja auttaa heitä oman ja muiden tiimiläisten osaamista hyödyntäen
 • Kykyä huolehtia tiimin yhteispelistä ja hyvinvoinnista 
 • Hyvää verkostoitumiskykyä
 • Positiivista otetta – ilon kautta onnistumiseen!

Toivomme sinulla olevan takanasi jo runsaasti kokemusta alan tehtävistä. Sinulla on hyvät tiimityöskentely- ja kommunikointitaidot, olet valmis uuden oppimiseen ja positiivinen ote tekemiseen. Olet innovatiivinen ja valmis kehittämään alan toimintamalleja yhdessä työkavereiden ja asiakkaan kanssa. Kerrothan myös, mikäli sinulla on kokemusta T&K-hankkeista.

Meillä pääset osallistumaan Suomen merkittävimpien älyliikennehankkeiden tehtäviin, joiden parissa et taatusti tylsisty!

TARJOAMME

 • Sitowisellä tehdään esimerkiksi koodia, dataa, älyinfraa, tietoliikennesuunnittelua, liikennesuunnittelua, liikenteenohjausta, ITS-ratkaisuja – meiltä löytyy varmasti tukea ja kattava asiantuntijaverkosto ympäri Suomen.
 • Laajasti erilaisia koulutusmahdollisuuksia
 • Sisäisiä kehityshankkeita
 • Asiantuntijakonsultointia
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviin

ARKI SITOWISELLÄ

Tekemisemme erinomaisuus ja osaaminen on ihmisissä. Meillä olet luomassa tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä alan parhaiden tyyppien kanssa, uusien teknologioiden parissa. Sitowiseläisenä et vain suorita työtehtäviä, vaan vaikutat aidosti yhteiskunnan kehitykseen ja sen suuntaan. 

Pidämme huolta omistamme – ihmisten hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä asioita. Olemme erityisen ylpeitä Sitowisessä vallitsevasta mutkattomasta tiimihengestä ja lämminhenkisestä ilmapiiristä.

Meillä et myöskään jämähdä paikallesi. Henkilökohtaisesta kehittymisestä pitävät huolen monipuoliset työtehtävät sekä Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat.

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi panostamme muun muassa työterveyspalveluilla, erittäin kattavilla vakuutuksilla, sairaan lapsen hoitopalvelulla, lounas-, työmatka ja puhelinedulla sekä liikunta- ja virkistyseduilla.

Kiinnostuitko meistä? Hienoa! Nyt on sinun vuorosi. Lähetä hakemus palkkatoiveineen tai laadi video itsestäsi – tärkeintä, että osoitat haluavasi meille töihin ja kerrot, miksi juuri sinä olet oikea henkilö porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä saapuu, joten toimi nopeasti! Hae paikkaa viimeistään 15.8.2021. Haastatteluja järjestetään aikataulun salliessa jo kesäkuussa ja jatkamme elokuussa lomakauden jälkeen.

Lisätietoja työtehtävästä (yhteydenottoajankohdat: 15.6. klo 10-12 ja 17.6. klo 14-16) antaa Milla Lötjönen, puh. 044 532 0611 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@sitowise.com

Meillä 1900 rakennetun ympäristön huippuosaajaa kehittää erilaisia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin ja haasteisiin – oletko sinä pian yksi meistä?

Sitowise – The Smart City Company

www.sitowise.com

Sitowise

Sitowise Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa talonrakennusalan konsultointi-, suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja uudis- ja korjauskohteisiin Suomessa ja Baltiassa.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 10.6.2021 - 15.8.2021
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kouvola, Oulu, Salo, Tampere, Turku
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/sitowise/alyliikenteen-projektipaallikko-asiantuntija/1219980/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä