Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Algoritmikehittäjä, Operations, Tampere

post_image

Rekryilmoitus

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Haemme Operations yksikköön, Systems & Integrations -ryhmiin vahvistukseksi

ALGORITMIKEHITTÄJÄÄ

Systems & Integrations on noin 350 osaajan ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvä yksikkö. Meillä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan elektroniikkaa, ohjelmistoja ja järjestelmiä tilannetietoisuuden, kyberin, sensoriteknologian, signaalinkäsittelyn ja häiveteknologian alueilta.

Etsimme nyt algoritmikehittäjää Passive Coherent Location (PCL) tiimiin työskentelemään passiivitutkajärjestelmään liittyvän laskenta-algoritmien kehittämisen parissa.

Videohttps://youtu.be/36N_6mC_qrc

Mitä tulisit meillä tekemään?

Päätoimenkuvasi tulisi olemaan laskenta-algoritmien kehittämistä, joilla muodostetaan ilmatilannekuvaa mitatuista RF-signaaleista. Työ perustuu pitkälti Patrian oman passiivitutkajärjestelmän mittauslaitteiston tuottamaan dataan. Eli työtä ei tarvitse tehdä pelkän simuloidun datan pohjalta. Algoritmeja pääsee myös testaamaan tuotantolaitteistolla hyvin nopealla syklillä, mikä tekee työstä mielekkäämpää.

Vastaavan tyyppisiä algoritmeja on kehitetty vuosikymmenien ajan eli referenssiaineistoa työlle löytyy paljon. Siltikään täysin valmiita algoritmeja ei maailmalta löydy, vaan työssä joutuu tekemään paljon muiden työtä soveltavia ja yhdistäviä ratkaisuja. Pääset myös mukaan kehittämään täysin uusia menetelmiä yhdessä tiimisi kanssa.

Miksi algoritmien kehitystyö on Patrialla erityisen mielenkiintoista?

Työssä parasta on nimenomaan haastavuus ja mielenkiintoisuus. Oikeat ratkaisut eivät synny käden käänteessä, vaan niiden eteen joutuu tekemään työtä. Onnistuminen ja uusien menetelmien kehittäminen on erittäin palkitsevaa.

Miksi valita Patria seuraavaksi työnantajaksi?

Patria toimii erittäin mielenkiintoisella toimialalla puolustusteollisuudessa ja kotimaisena huoltovarmuusyhtiönä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ainutlaatuisten projektien parissa. Työskentelet osana mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa ihmiset viihtyvät pitkään. Patrialla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä työssäsi huippuluokan ammattilaiseksi. 

Tarjoamme sinulle Patrian henkilöstöedut kuten lounasedun, virikepassin, vuosittaisen tulospalkkiomallin ja sen rahastointimahdollisuuden, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavat työterveyspalvelut, johon kuuluu esimerkiksi Auntie- mielenhyvinvointipalvelut ja erikoislääkäripalvelut. Lähin toimipisteesi olisi sijainnistasi riippuen Tampere.

Minkälaisella taustalla tehtävään voi hakea?

Kehittävät järjestelmät ovat usein hyvin monimutkaisia ja täten myös niiden vaatimat laskenta-algoritmit. Työ vaatii monimutkaisten kokonaisuuksien ymmärtämistä. Matemaattinen osaaminen ja hyvät ohjelmointitaidot ovat myös välttämättömiä. Työ on vaativaa eikä aina tarjoa helppoja onnistumisia, joten kärsivällisyys ja pitkäjänteisyys on eduksi. Toisaalta tässä työssä oppii aina jotain uutta. Voit taustaltasi matemaatikko (jolle tarvittaessa opetamme ohjelmistokehitystä) tai ohjelmistokehittäjä, jolla on kokemusta tai ainakin kiinnostusta algoritmeja kohtaan.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! Haku on auki 10.3.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrytoijamme Johanna Välimäki, etunimi.sukunimi@patriagroup.com tai puh +358 504775476 arkisin kello 9-15. 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

MIKSI PATRIA?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 8.2.2023 - 10.3.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/algoritmikehittaja-operations-tampere/1957536/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä