Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Algoritmikehittäjä / Aviation, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Sytytkö lentokoneista ja ilmailusta? Onko intohimonasi ongelman ratkaisu ja algoritmien kehittäminen?

Patria etsii Tampereelle 

ALGORITMIKEHITTÄJÄÄ

ilmailuun liittyvien järjestelmien kehittämiseen!

Kehitettävät järjestelmät ovat Patrian omia tuotteita, joita tuotetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja asiakkaan tarpeisiin. Työ voi sisältää osaamisalueesi ja mielenkiintosi mukaan suunnattuna:

–   lentomekaniikkaa

–   fysikaalisten järjestelmien ja niiden säätö/ohjaustekniikoiden toiminnan matemaattista mallintamista ja simulointialgoritmien ohjelmointia

–   järjestelmien kunnon analytiikkamallien kehittämistä

–   suurilla datamäärillä (big data) tehtäviä analyysejä sekä niiden käytännön toteutusmenettelyjen kehittämistä

Tämän tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvia matematiikan, tietotekniikan, ohjelmoinnin ja mieluusti myös lentotekniikan tietoja ja taitoja. Lisäksi toivomme aiempaa kokemusta Matlab/Simulink-ympäristöstä ja mielellään myös C/C++-ohjelmoinnista. Emme kuitenkaan odota, että osaat kaiken; ehkä olet jo kehittänyt algoritmejä tai analysoinut suuria datamääriä jollain toisella alalla. Toivomme sinulta ennen kaikkea halua oman osaamisen kehittämiseen, aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä ryhmätyökykyä. Myös Systems Engineering -osaaminen katsotaan eduksi, sillä suunniteltavat ja toteuttavat järjestelmät ovat monimuotoisia. 

Miksi Patria?

1.   Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 

2.   Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 

3.   Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

4.  Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Jos tehtävä kuulostaa kiinnostavalta, kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat viimeistään 16.2.2021. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Valittava henkilö solmii työsopimuksen suoraan Patrian kanssa, mutta hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa.

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, puh. 050 466 1062 tai ulla.kauppi@eezy.fi. 

PS. Etsimme myös C++-kehittäjää ilmailujärjestelmien kehitykseen. Tsekkaa ilmoitus tästä, jos koet, että se osuu paremmin kiinnostuksen kohteisiisi!

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 26.1.2021 - 16.2.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/algoritmikehittaja-aviation-tampere/963806/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Big Data

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä