Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokauppiaan tarina - Marttiini Oy

ReferenssiSeppä Janne Marttiini perusti puukkotehtaan vuonna 1928. Siitä alkoi tarina, jonka tuotteet tuntevat jokainen retkeilijä, kalastaja ja metsästäjä. Nykyään tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään perinteisen käsityön lisäksi modernia teknologiaa. Tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa verkkokauppa on olennainen kanava. Sen avulla kuluttajat ympäri maailman voivat tutustua koko valikoimaan.


Marttiinin tarina - katso VIDEO

Suosittelija:

"Aloitimme verkkokauppayhteistyön Vilkkaan kanssa jo vuonna 2010. Yksi pitkän yhteistyön tärkeimpiä tekijöitä on ollut saumaton yhteistyö ja tunne, että Vilkas on osa Marttiinin verkkokauppatiimiä. Aina oma henkilökunta ei ehdi seuraamaan kaikkia mahdollisia alan trendejä ja silloin erittäin tärkeään rooliin nousee kumppanin kokemus ja osaaminen. Vilkas kertoo meille uusista ominaisuuksista ja palveluista ja sanoo myös rohkeasti vastaan ja haastaa, jos olemme tekemässä jotain sellaista, mikä heidän mielestä ei ole järkevää.", kertoo Ari Paksuniemi Marttiinista "Lisäksi Vilkkaan yhteyshenkilöt ja asiakaspalvelun saa nopeasti kiinni ja vastauksia kysymyksiin ei tarvitse odottaa pitkään. Jos joskus eteen on tullut asia, johon Vilkkaan omalta väeltä ei löydy heti vastausta, niin laajan kumppaniverkostonsa avulla meille on aina löytynyt sopiva henkilö tai yritys, jolta olemme saanut apua." "Ei pidä unohtaa myöskään palvelun teknistä puolta ja sitä, miten erinomaisella tasolla palvelun saatavuus on ollut vuodesta toiseen. Vilkas tuo verkkokauppaan vakioituja uusia ominaisuuksia, joita voimme ottaa tarpeen mukaan käyttöön. Vilkas huolehtii myös kaikkien lisämodulien päivityksistä ja koko ympäristön tietoturvasta. Näin me Marttiinilla voimme keskittyä olennaiseen, eli oman liiketoiminnan kehittämiseen ja erinomaisen asiakaspalvelun antamiseen.", jatkaa Ari antaen Vilkkaan toiminnasta pelkkiä kehuja.

Marttiini Oy, Ari Paksuniemi, Chief Digital Officer

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vilkas Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Marttiini Oy
Ajankohta: 2012 - 2103
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Päivi Ohvo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vilkas Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

B2C-verkkokauppa
kv-verkkokauppa
verkkokaupan ratkaisut
verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin Vilkas Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vilkas Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vilkas Group - Muita referenssejä

Vilkas Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia