Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Golla – rohkeasti kansainvälinen

ReferenssiGolla on menestyvä kotimainen yritys, jonka erikoisalaa on muodikkaiden laukkujen suunnitteleminen kaikelle kannettavalle elektroniikalle. Vuodesta 1994 toimineen Gollan tuotteet tunnetaan ympäri maailmaa väreistään, tyylikkäistä printtikuvioistaan ja hyvästä laadustaan.

Gollan verkkokauppa on perustettu vuonna 2013 yhteistyössä Vilkas Groupin kanssa. Kauppa on käytettävissä englanniksi ja saksaksi 17 Euroopan maassa. Gollan Supply Chain Director Miia Humalajoki pitää verkkokaupan kansainvälisyyttä valtavana mahdollisuutena.

”Gollalla on erilainen verkkokauppa verrattuna moneen muuhun. Yleensä verkkokaupat myyvät Suomesta Suomeen. Golla on syntynyt kansainväliseksi ja myös verkkokaupan kansainvälisyys oli alusta asti selvää.”

Verkkokaupan merkitys kasvaa

Asiakas hyötyy, kun verkkokaupassa on tarjolla koko uusin mallisto. Verkkokaupan selkeä design edustaa Gollan imagoa ja tekee navigoinnista helppoa.

Verkkokauppa on Gollalle enemmän kuin tuotteiden jakelukanava – se on myös tärkeä brändin rakennustyökalu. Verkkokaupan merkitys yritykselle kasvaa jatkuvasti, sillä kauppaa opitaan hyödyntämään paremmin eri yhteyksissä.

”Kokeillaan erilaisia tapoja, haetaan markkinointia. Jos on 17 maata, panostus Suomen myyntiin ei riitä. On löydettävä oikeat keinot tällaisessa ympäristössä.”

Oikea kumppani

Humalajoen mukaan oikean kumppanin valinta on kaiken A ja O. Kannattaa myös miettiä, mihin järjestelmän täytyy pystyä jatkossa.

”Täytyy ymmärtää mitä oma organisaatio tarvitsee ja valita organisaatioon sopivin kumppani ja järjestelmä. Yhteistyö Vilkkaan kanssa on ollut erittäin helppoa. Olemme saaneet nopeasti toimivia ratkaisuja.”

Humalajoki kehottaa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään verkkokaupan avulla rohkeasti: ”Suomalaisten ei tarvitse pelätä kansainvälisyyttä.”

Suosittelija:

Yhteistyö Vilkkaan kanssa on ollut erittäin helppoa. Olemme saaneet nopeasti toimivia ratkaisuja

Miia Humalajoki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vilkas Group Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kauppa
Ajankohta: 2013

Lisätietoja

Yritysprofiili Vilkas Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

verkkokauppa
Verkkokauppaohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Vilkas Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vilkas Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vilkas Group - Muita referenssejä

Vilkas Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia