Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Valmet – toimialan palkittua osaamista

ReferenssiValmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. Valmetin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,1 miljardia euroa ja henkilöstöä oli 12 000. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Valmet toimittaa LNG-alalle (liquefied natural gas, nesteytetty maakaasu) automaatioteknologiaa ja ohjelmistoja, jotka kattavat paikallistason prosessinohjauksen, toiminnot ja liiketoiminnan hallinnan LNG-infrastruktuurissa. Yhdessä Unikien kanssa, on suunniteltu ja toteutettu Valmet DNA Integrated Operations -sovellus, jonka avulla voidaan tehostaa koko logistiikkaketjua. Se mahdollistaan ajantasaisen tiedon hyödyntämisen globaalissa ympäristössä ja se helpottaa toimijoiden raportointia, mittaamista, tuotannonsuunnittelua ja konttilogistiikan hallintaa.

Sovellus myös parantaa turvallisuutta, kun sen kautta voidaan jakaa tietoa viranomaisille ja satamien käyttöön. Keskitetty datanhallinta säästää aikaa ja vaivaa monessa suhteessa.

Palkittu LNG-alan johtavana globaalina palveluntuottajana

Valmet sai alan tunnustusta palvelulleen, kun heidät palkittiin johtavana globaalina palveluntuottajana. Palkinto myönnettiin LNG Summit 2018 -konferenssissa Amsterdamissa lokakuussa 2018.

”Valmet alkoi tarjota automaatio- ja ohjelmistoratkaisujaan LNG-alalle vasta vuosi sitten. Olemme kehittäneet Valmet DNA Integrated Operations -automaatioratkaisumme erityisesti pienemmän mittakaavan toimintoihin, koska etenkin niiden hallinta on haastavaa”, sanoo Valmetin prosessiautomaatiosta vastaava johtaja Jani Hautaluoma.

Valmetin sovelluksella voidaan hallita automaatio- ja ohjelmistoratkaisuja koko toimitusketjussa ja he pystyvät tarjoamaan niitä kattavammin kuin pelkkä perinteinen järjestelmätoimittaja, toteaa Unikien Rauno Vänni.

Yhteistyö Valmetin kanssa tuottaa ratkaisuja, joiden arvo on tunnustettu toimialalla. Unikien softa-osaaminen tuo mukaan uudenlaista ajattelua ja yhdessä asiakkaidemme kanssa syntyy mitattavia tuloksia, Vänni jatkaa.

https://www.unikie.com/fi/asiakkaat/case-valmet-toimialan-palkittua-osaamista/

Pinterest
Referenssin infoboxi
Unikie Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Valmet

Lisätietoja

Yritysprofiili Unikie kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Unikie kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Unikie - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Unikie - Muita referenssejä

Unikie - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia