Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nokia – uudenlainen mobiiliverkko tuotantoon

ReferenssiNokia luo teknologiaa, joka yhdistää maailman ihmiset ja laitteet toisiinsa. Nokian kehittyneet verkkoratkaisut haluttiin saada kaikkien käyttäjien saataville, myös syrjäseuduilla.

Internet tulee avaamaan uudenlaisia mahdollisuuksia kehittyvien maiden talouteen. Olemme mukana Nokian Kuha-hankkeessa, jossa tehdään haja-asutusalueille tarkoitettua mobiiliverkkoa, jonka avulla syrjäseuduille saadaan toimivat tietoliikenneyhteydet.

Kuha on yhteisöjen ylläpitämä verkko, jossa yhdistyy perinteiset Nokian -verkkolaitteet ja uudenlaiset tekniset ratkaisut.

Unikie oli rakentamassa ensimmäistä konkreettista projektia, joka liittyy Nokian Kuha -teknologian hyödyntämiseen Australiassa, yhteistyössä Vodafonen kanssa. Paikallisen maanviljelijän pellolla saatiin kahdella tukiasemalla tuotettua yli kahdeksan neliökilometrin kattavuus 4G-yhteydellä. Kuha jakaa siis perinteisen kiinteän verkon langattomaksi LTE-verkoksi.

On hienoa, että projekteissa oppii uutta ja pääsee kokeilemaan uusia teknologioita. Meillä stackista löytyy React, Apollo ja GraphQL ja koko homma pyörii Kuberneteksen päällä AWS:ssä. Itselleni erityisesti devopsin eri alueet oli hienoa oppia syvällisemmin. – Roope Ollikainen, Unikie

Asiakkuus on malliesimerkki kansainvälisistä projekteista, joissa Unikie on vahvasti mukana. Yhdistämme rauta- ja koodiosaamistamme ja tuotamme ketterän tiimin avulla jatkuvasti konkreettista näkyvää, jota asiakas voi ottaa tuotantoon., toteaa Unikien asiakkuusvastaava Seppo Kolari.

Lue myös:

https://www.kuha.io/blog/vodafone-hutchinson-australia-trials-kuha-community-hosted-network-successfully

https://www.unikie.com/fi/asiakkaat/case-nokia-uudenlainen-mobiiliverkko-tuontantoon/

Pinterest
Referenssin infoboxi
Unikie Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nokia

Lisätietoja

Yritysprofiili Unikie kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Unikie kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Unikie - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Unikie - Muita referenssejä

Unikie - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia