Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uudistettu tuotekonfiguraattori on tärkeä osa Grundfosin myyjän arkea

ReferenssiYksi maailman johtava pumppu- ja vedenkäsittelytekniikan yritys Grundfos on erikoistunut energiatehokkaisiin ja vettä säästäviin ratkaisuihin lukuisissa sovelluksissa, esimerkiksi vedenjakelussa ja -käsittelyssä, teollisuudessa ja rakennuksissa.

Grundfos Environment suunnittelee ja valmistaa pumppaamoita. Sen päätehtävänä on isojen pumppaamoiden ja pumppausjärjestelmien tekninen sovellustuki, valmistus, toimittaminen sekä käyttöönottopalvelut.

Joutsan tehtaalta lähtee ympäri maailmaa jopa 12 metriä korkeita ja 3 metriä leveitä pumppaamosäiliöitä. Pumppaamo on yllättävän monimutkainen – se suunnitellaan valiten sadoista eri moduuleista sekä noin 2000 osasta.

Nopeuttaakseen tarjousten tekoa ja vähentääkseen teknisen osaamisen merkitystä tarjousta tehdessä Risto Lahtinen, Engineering Manager, on kehittänyt tiiminsä kanssa tarjous- ja hinnoittelutyökalun, ISM2020-tuotekonfiguraattorin.

Konfiguraattori helpottaa pumppaamon suunnittelua ja säästää myös huomattavasti aikaa verrattuna siihen, että suunnittelu tehtäisiin esimerkiksi laskentataulukko-ohjelmiston avulla.

Lue, miten tuotekonfiguraattori on tehty ja mitä hyötyä siitä on: UUDISTETTU TUOTEKONFIGURAATTORI ON TÄRKEÄ OSA GRUNDFOSIN MYYJÄN ARKEA - Sofor

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Grundfos Environment Oy
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Salo, petri.salo@sofor.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Tuotanto

Teknologia

Azure
Angular
Java

Omat tagit

Digitalisaatio

Siirry yrityksen profiiliin Sofor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Sofor - Muita referenssejä

Sofor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia

UA-86831164-1