Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uudenmaan alueen interaktiivinen ulkoilukartasto

ReferenssiUuvi eli Uudenmaan virkistysalueyhdistys kattaa noin 40 ulkoilualuetta, jotka jakautuvat ympäri Etelä-Suomea sen 19 jäsenkunnan alueille. Alueilta löytyy niin metsiä ja järviä, kuin kivisiä saaria ja hiekkarantoja meren rannalla - kaikilla alueilla on omat reittinsä, nähtävyytensä ja ominaispiirteensä.

Tuoreen uudistuksen myötä Uuvin verkkosivuilla oli jo raikas visuaalinen ilme sekä valtava määrä tietoa eri kohteiden palveluista. Vanhat PDF-kartat sen sijaan olivat jääneet kehityksestä jälkeen niin ulkoasultaan kuin toiminnallisuudeltaankin. Uuvi tarvitsi nykyaikaisemman vaihtoehdon kohteiden esittelemiselle, ja sopiva ratkaisu löytyi Zoneatlaksen interaktiivisista karttapalveluista.

Zoneatlas teki brändiin sopivan karttapalvelun

Uuvilla oli jo valmiina kattavat kuvaukset alueista, niiden reiteistä ja palveluista, joten halusimme tehdä kartoista luontevan osan verkkosivuston sisältöä. Hyvin toteutettu karttojen ja tekstisisällön yhdistelmä auttaa kävijöitä löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat kohteet.

Suuren tietomäärän yhdistäminen käyttäjäystävälliseen kokemukseen oli täydellinen käyttökohde Zoneatlaksen Discover-tuotteelle. Discoverissa oli valmiina kaikki tarvittavat toiminnot, ja se mahdollisti muun muassa ulkoasun ja suodattimien helpon muokattavuuden.

Yksi Discoverin tärkeistä ominaisuuksista on mahdollisuus tehdä kartoista monitasoisia. Pääkartalta saa kattavan yleiskuvan eri alueista, joita on helppo rajata suodatuksen avulla sopivan kohteen löytämiseksi. Alueen valitseminen puolestaan avaa yksityiskohtaisemman karttanäkymän sekä lisätiedot niin kohteen reiteistä kuin palveluistakin.

Esimerkiksi lapsiystävällisten ja sopivan lyhyiden retkipolkujen löytäminen hoituu kahta nappia painamalla. Jäljelle jäävät vain sopivat alueet, ja täydellisen retken suunnittelu onnistuu silmänräpäyksessä.

Tärkeimmät huomiot

Karttauudistuksen myötä Uuvi sai käyttöönsä tyylikkään ja nykyaikaisen palvelun, joka kokoaa samalle kartalle sadoittain yksittäisiä kohteita. Alueiden löytäminen on nyt entistä helpompaa, ja kartat yhdistettynä muuhun sisältöön rohkaisevat kävijöitä tutustumaan myös uusiin kohteisiin.

Vaivaton siirtyminen eri karttatasojen välillä helpottaa suurten alueiden esittämistä yksityiskohtaisesti ja käyttäjäystävällisesti. Uuvin brändin näköiset ja helppokäyttöiset kartat ovat mainio työkalu, jota ei tarvitse piilottaa info-sivun alalaitaan.

Suosittelija:

Kohteiden lisääminen kartalle on helppoa ja olemme saaneet todella hyvin apua Zoneatlakselta. Yhteistyökumppanimme ovat kommentoineet, että kartat ovat todella nätin näköisiä. Me näemme, että näissä digitaalisissa kartoissa on valtava potentiaali.

Sini Veuro

Pinterest
Referenssin infoboxi
Zoneatlas Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Uudenmaan virkistysalueyhdistys
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Severi Vihavainen, severi.vihavainen@zoneatlas.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Zoneatlas kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Amazon Web Services
React
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Karttasovellus
kartta
paikkatieto

Siirry yrityksen profiiliin Zoneatlas kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Zoneatlas - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Zoneatlas - Muita referenssejä

Zoneatlas - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia