Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturva ei tule koskaan valmiiksi

Bloggaus

Huijaussivusto netissä ja väärennetty linkki sähköpostissa. Esimerkiksi näin haittaohjelma ui palomuurin ohi käyttäjän päätelaitteeseen. Aikaisemmin haittaohjelma hyökkäsi yhden koneen kimppuun, nykyversiot saastuttavat kaikki mahdolliset laitteet. Samaan aikaan etätyö on suositumpaa kuin koskaan, verkot ovat koetuksella. Mitä asialle voi tehdä?

Tietoturvan kivijalka on ennakoitavuus ja nopea reagointikyky. Ketterä turkulainen asiantuntijayritys Enter SystemSolutions Oy ylläpitää asiakkaidensa ICT-ympäristöjä, joita kehitetään ja valvotaan jatkuvasti.

– Tietoturvahan ei tule koskaan valmiiksi, aina löytyy uusia haavoittuvuuksia. Kehitys on siksi jatkuvaa, kertoo Enterin tietoturva-arkkitehti Jani Suma.

Yksittäisen tietoturvaratkaisun sijaan kannattaa Suman mukaan panostaa kokonaisvaltaiseen näkymään. Microsoft-pohjainen ENTER Trust -tietoturvapalvelu skaalautuu kaikenkokoisten organisaatioiden tarpeisiin.

– Ratkaisussamme kaikki rajapinnat keskustelevat keskenään, siiloissa toimiminen on historiaa.

ENTER Trust -mallissa analysoidaan ensin tavoitteet ja asiakkaan nykyinen tietoturvataso, jonka jälkeen tehdään parannusehdotukset. Palvelun ja suojausten käyttöönotto tehdään aina siten, ettei käyttäjien työnteko keskeydy. 

– Tämän jälkeen tietoturvasta ottaa vastuun jatkuvan palvelun tiimimme, joka seuraa, kehittää, reagoi ennakoiden, tekee tarvittavia muutoksia ja tukee siten asiakasorganisaatiota. Pystymme aina ennakoimaan, mihin seuraavaksi tulee panostaa. Asiakas voi siis huoletta keskittyä omaan tekemiseensä luottaen siihen, että tietoturva on hyvissä käsissä ja aina ajan tasalla. Tyypillisesti tietomurto huomataan vasta kuukausien päästä. ENTER Trust valvoo tietoturvaa jatkuvasti ja reagoi heti.

Teksti: Kati Keturi

Artikkeli on julkaistu Business Insight Groupin julkaisemassa Business Class-julkaisussa. Toukokuun 2021 numeron aiheena oli laaja skaala teknologisia ratkaisuja.

Näköislehti Business Class / Toukokuu 2021

Artikkelin verkkoversio

Pinterest
Enter SystemSolutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

ENTER Trust

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia