Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

TIETOPYYNTÖ: RAI-arviointijärjestelmä

TarjouspyyntöEnnakkoilmoitus:

Istekki Oy : TIETOPYYNTÖ: RAI-arviointijärjestelmä


Tämä ilmoitus ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Tämä on tietopyyntö/ilmoitus teknisestä vuoropuhelusta, jonka avulla kartoitetaan markkinoita ja valmistellaan mahdollista kilpailutusta. Hankintayksikkö voi käyttää teknisen vuoropuhelun vastauksia tulevan hankinnan suunnittelussa.Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Tulevan kilpailutuksen onnistumisen varmistamiseksi on toivottavaa, että tarjoajat antaisivat hankintayksikölle mahdollisimman laajasti pyydettyjä tietoja. Tällä tietopyynnöllä selvitetään RAI-arviointimenetelmän käyttöön liittyvän järjestelmän markkinatilannetta, toiminnallisia ja teknisiä ominaisuuksia, toimittajien hinnoitteluperiaatteita sekä hintatasoa. Mahdollisesti tulevan hankinnan laajuus sekä hankinnan osapuolet täsmentyvät tietopyynnön ja sen jälkeisen valmistelun yhteydessä.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia