Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Teollisten puhaltimien kunnonvalvonta

VideoTuulettimet ja puhaltimet voivat olla olennainen osa monenlaisia ​​teollisia sovelluksia. Niitä käytetään paitsi prosessimuuttujien, kuten lämpötilan ja kosteuden, hallintaan myös pölyn ja vaarallisten höyryjen poistoon.

Tärkeydestään huolimatta tuulettimia ja puhaltimia pidetään usein vähäarvoisina omaisuuserinä. Niiden suhteellisen alhaiset kustannukset voivat saada organisaatiot ajattelemaan, että on halvempaa korvata ne vain epäonnistumisen yhteydessä.

Usein huomiotta jätetään vahinkojen korvaamiseen kuluva aika katastrofaalisen epäonnistumisen jälkeen. Puhaltimen tai puhaltimen menettäminen voi tarkoittaa linjan pysähtymistä kunnes korjaukset tehdään. Ne voivat myös vetää lämpöä pois moottoreista ja käyttölaitteista, mikä pidentää laitteiden käyttöikää.

Teollisuuden puhaltimien ja puhaltimien laakerit toimivat suurilla nopeuksilla ja suhteellisen kevyillä säteittäisillä kuormilla. Ne voivat toimia myös äärimmäisissä lämpötiloissa, sekä kuumissa että kylmissä, samoin kuin paikoissa, joihin ei pääse. Melko usein ilmavirtaa käytetään materiaalien kuljettamiseen. Pöly ja hiekka voivat tarttua siipipyörään, mikä aiheuttaa epätasapainoa, laakerit voivat kulua, moottorit hidastua - mahdollisia vikoja on paljon.

Pinterest
Distence Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Distence kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Siirry yrityksen profiiliin Distence kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Distence - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Distence - Muita referenssejä

Distence - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia