Teknologianteollisuuden osaaminen ja vankka kokemus saivat Inhan Tehtaat Oy:n valitsemaan Sillan kumppanikseen

Inhan Tehtaat Oy on Euroopan suurin alumiiniveneiden valmistaja. Yhtiö valmistaa Buster –merkkisiä alumiiniveneitä sekä rautateiden kiskonkiinnittimiä. Ähtärissä toimivalla venetehtaalla on pitkä perinne, joka vie aina vuoteen 1841. Bustereitakin on valmistettu Ähtärissä vuodesta 1976 ja Busterin edeltäjän, Kello-veneiden historia alkoi jo vuonna 1955.


Buster on moottorivenerekisterin suosituin venemerkki Suomessa. Suurin osa Bustereista myydään muihin Pohjoismaihin ja niitä viedään myös mm. Venäjälle, Saksaan ja Sveitsiin.

Inhan Tehtaat on tehostanut toimintojaan monella saralla. Nyt myös talous- ja palkanlaskentatoimintojen ulkoistuksen avulla pyrittiin löytämään alan parhaita järjestelmiä ja prosessiratkaisuja käyttävät kumppanit.

Inhan Tehtaat Oy ja Silta ovat aloittaneet tämän vuoden keväällä yhteistyön ulkoistetun palkkapalvelun osalta. ”Olemme työskennelleet siltalaisten kanssa alkuvuodesta alkaen ja tavanneet ihmisiä eri puolilta organisaatiota. Meidän valintaamme vaikutti eniten se, että Silta tuntui aidosti kuuntelevan meidän tarpeitamme. Toki myös heidän vakuuttava kokemuksensa ulkoistusprojekteista ja oman toimialamme osaaminen puolsivat meitä kääntymään Sillan puoleen” kertoo alkaneesta yhteistyöstä Inhan Tehtaat Oy:n talousjohtaja Mårten Ingman.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Inhan Tehtaat Oy valitsi juuri meidät kumppanikseen palkkapalveluissa. Uskomme vahvasti, että tuomme teknologianteollisuuden osaamisellamme ja pitkällä kokemuksellamme paljon hyötyjä yritykselle myös tulevaisuudessa” kertoo Sillan asiakkuusjohtaja Virpi Hämäläinen.

Inhan Tehtaiden palkkapalvelu hoidetaan Sillan Tampereen palvelukeskuksesta, joka on myös Sillan teknologiateollisuuden osaamiskeskus.

Inhan Tehtaiden arvoihin kuuluvat asiakaskeskeisyys, innovatiivisuus, tiimityö ja vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 31,4 me ja sen palveluksessa työskentelee noin 155 henkilöä. Pääkonttori sijaitsee Raisiossa.

Referenssi Teknologianteollisuuden osaaminen ja vankka kokemus saivat Inhan Tehtaat Oy:n valitsemaan Sillan kumppanikseen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
HR
Taloushallinto
Tuotanto
Integraatiot
Asiantuntijapalvelut
Valmistava teollisuus
Alumiiniveneet Buster
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet