Palkkapalveluyhteistyötä Recover Finlandin kanssa

Recover Finland on pohjoismaiden johtava vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen konserni. Henkilöstöjohtaja Corinna Vahtera näkee, että henkilöstöhallinnon ja -johdon tehtävissä on tapahtumassa muutos, joka on oleellinen ja merkityksellinen monellakin tavoin. ”HR:n rooli on aiemmin ollut hiukan liikaa paperien pyörittäjä. Tehtävien ja tavoitteiden fokus on nyt selvästi toiminnan kokonaistehokkuuden ja joustavuuden tukemisessa. Bisneksellä tulee olla oikein mitoitetut resurssit. Rekrytoinnissa on varmistettava, että yritykseen saadaan kilpailukykyistä osaamista” kuvailee Vahtera.


Recover Nordic työllistää Suomessa noin 100 henkilöä. Palkkahallinto ja palkkojen maksut on ulkoistettu Sillalle. ”Meillä on töissä sekä kuukausi- että tuntipalkkaisia henkilöitä. Työehtosopimuksia on useita. Palkkahallinnon koko prosessin ulkoistaminen oli meille selkeä valinta. Halusimme luotettavan ja helpon prosessin. Valitsimme kumppanin, joka tekee tätä ammattina” Corinna Vahtera kertoo yhteistyöstä Sillan kanssa.

Palkkapalveluiden muutosprojekti on sujunut tavoitteiden mukaan ja ensimmäiset palkat on maksettu virheettömästi. ”Nyt meidän ei tarvitse varata aikaa virheiden korjaamiseen ja asioiden selvittelyyn. Koko liiketoiminnan kannalta on tuloksellisempaa keskittyä tukemaan henkilöstön työn onnistumista ja työpanoksen kohdistamista oikein. Näin voimme varmistaa, että asiakkaat tavoittavat meidät hädän hetkellä ympäri vuorokauden niin vesi-, palo- kuin muidenkin vahinkojen iskiessä” Corinna Vahtera toteaa.

Referenssi Palkkapalveluyhteistyötä Recover Finlandin kanssa
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Taloushallinto
Arkkitehtuuri
Asiantuntijapalvelut
IT
Kiinteistöala
Rakentaminen
Konsultointi
Korjausrakentaminen Vahinkosaneeraus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa