Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SuperAssarit mukana Digioivan matkassa

ReferenssiWannadon SuperAssarit ovat olleet mukana luomassa Digioivan tarinaa jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Vuoden 2017 keväällä Mika Lappalaisen ja Irina Viitalan polut kohtasivat LinkedInin kautta. Alustavien keskustelujen jälkeen yhteinen sävel löytyikin nopeasti, ja yhteistyön aloituksesta sovittiin uuden yrityksen verkkosivujen rakennuksen muodossa.

Sivuston teon yhteydessä luotiin yhdessä digioivalaisten ja Wannadon markkinointitiimin kanssa myös Digioivan tuleva visuaalinen ja sanallinen ilme. Wannadon web- ja markkinointitiimit kehittivät yrityksen brändiä kokonaisvaltaisesti: Digioivan logo, yleinen graafinen ilme ja tone of voice rakennettiin pala kerrallaan sekä digiin että printtiin sopivina käyttöversioina.

Seuraavaksi Wannadon kanssa tehtiin Digioivan markkinointisuunnitelma, ja jatkosteppeinä SuperAssarit alkoivat auttaa sisällöntuotannossa ja usean eri sosiaalisen median kanavien sisältöpäivityksissä. Wannado on toimittanut perussisältöjen lisäksi myös reaaliaikaista tapahtumaseurantaa Digioivan somekanaviin.

Laaja-alaisella markkinointiviestinnällä aloitetun projektin edetessä Wannado on ollut mukana Digioivan rekryprosessissa ensimmäisen kierroksen hakijahaastattelujen, sekä näiden pohjalta tehdyn jatkokoordinoinnin osalta. Wannadon projektipäällikkö toimi yhteyshenkilönä koko projektitiimin, eli digioivalaisten, RecMaticin, Emine Oy:n ja työnhakijoiden välillä.

”Oli hienoa nähdä, kuinka kovatasoisia hakijoita Digioiva houkutteli. Sekä rekryprosessin että hakijamarkkinoinnin, ja myös Digioivan muun markkinoinnin ihmisläheisyys saivat kiitosta hakijoilta, ja näitä positiivisia kommentteja oli ilo kuulla. Hyvän mielen rekryprosessista seurasi hyviä asioita myös Digioivan myynnille ja asiakkaille, kun puuttuvat palaset alkoivat loksahdella paikoilleen. Arvostan suuresti tällaisia win-win-win -ratkaisuja!”, toteaa Digioivan Mika Lappalainen.

Digioiva Oy:n IT- ja digiprojektien ammattilaiset auttavat yrityksiä teknisessä projektinhallinnassa, ketterän kehitystyön ohjauksessa ja projektien johtamisessa ihmisläheisellä ja rennolla otteella, toimialasta ja valituista teknologioista riippumatta. Digioiva auttaa asiakkaitaan sukeltamaan modernin projektijohtamisen käytäntöihin.


Suosittelija:

Mika Lappalainen, CEO & partner

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wannadon SuperAssarit logo

Tiedot

Tilaaja: Digioiva Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tiina Kuningas

Lisätietoja

Yritysprofiili Wannadon SuperAssarit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Vuokratyövoima

Omat tagit

Sosiaalinen media
blogisparraus
Sisällöntuotanto
johdon assistentti

Siirry yrityksen profiiliin Wannadon SuperAssarit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wannadon SuperAssarit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Wannadon SuperAssarit - Muita referenssejä

Wannadon SuperAssarit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia