Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skhole digitalisoimassa sosiaali- ja terveydenhoitoalan koulutuksia

Referenssi

Skhole Oy tarjoaa laadukkaita ja helposti omaksuttavia terveydenhoitoalan verkkokoulutuksia alan oppilaitosten kautta opiskelijoille, ja täydennyskoulutusta järjestävien tahojen kautta alan ammattilaisille. Tarjolla on Skholen kattavan asiantuntijaverkoston kautta toteutettuina noin 40 tiivistä verkkokurssia. Mukana koulutuksissa on mm. lääkelupien tenttiminen.

Wannadon tekninen tiimi on toteuttanut Skholelle CRM-automaation Pipedrive-, MailChimp- ja Asana-integraationa myynnin toimintojen tueksi, sekä tehostamaan asiakasviestintää.

Myynnin resurssien tehokkaampaan käyttöön tähtäävä buukkausprojekti hoidettiin myös Wannadon henkilöstön avulla.

Oman tunnettuutensa mittaamiseksi Skhole teetti vuonna 2018 Wannadolla kaksiosaisen markkinatutkimuksen, joka sisälsi kohderyhmän koostamisen, web-kyselylomakkeen ideoinnin ja lähetyksen sekä vastausten analysoinnin, ja toisena osa-alueena samansisältöisen puhelinhaastattelun ja vastausten analysoinnin. Lisäksi markkinointipuolella Wannadon tiimi on hoitanut Skholen Google Ads -mainontaa, sekä tehnyt sisällöntuotantoon liittyviä töitä.

Wannado hoitaa jatkuvana työnä Skholen verkkosivuilla olevaa chat-palvelua, sekä asiakaspalveluun tulevat sähköpostit. Wannadon asiakaspalvelijalla on pääsy myös Skholen järjestelmiin. Hänen tehtävänään on neuvoa sekä oppilaitosten että asiakasyritysten johtajia ja esimiehiä, ja Skholen kursseja suorittavia työntekijöitä ja opiskelijoita verkkokurssialustan käytössä. Jos loppukäyttäjiltä tai Skholen asiakkailta tulee palautetta palvelun toiminnasta, Wannadon asiakaspalvelija osallistuu näissä tapauksissa myös verkkokurssialustan kehittämiseen yhdessä Skholen oman henkilöstön kanssa.

Aspan lisäksi toinen jatkuva työtehtävä Wannadolla on Skholen taloushallinto, konsultoinnista käytännön päivittäiseen tekemiseen.

Vuonna 2018 Skhole julkaisi yhteistyössä Hoitotyön tutkimussäätiön kanssa oppikirjan ”Näyttöön perustuva toiminta - Tarpeesta tuloksiin”. Teos on tarkoitettu näyttöön perustuvan toiminnan kehittämisen tueksi paitsi alan opiskelijoille, niin myös sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle johtotasolta kouluttajien kautta työtekijöihin. Kirjaprojektin koordinoinnissa ja loppuunsaattamisessa Skhole käytti apuna Wannadon projektipäällikköä.

Suosittelija:

Tuomas Lipponen, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wannadon SuperAssarit logo

Tiedot

Tilaaja: Skhole Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anna Degerholm

Lisätietoja

Yritysprofiili Wannadon SuperAssarit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
HR
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Koulutusala
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Vuokratyövoima

Omat tagit

Google Ads
Pipedrive
mailchimp
asiakaspalveluchat
chat-palvelu
markkinakartoitus
markkinatutkimus
asiakasprojektit
projektipäällikkö
asana
johdon assistentti
Liikkeenjohdon konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Wannadon SuperAssarit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wannadon SuperAssarit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Wannadon SuperAssarit - Muita referenssejä

Wannadon SuperAssarit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia