Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomalainen Efecte voitti ansaitusti vuoden parhaan Frends-kumppanin palkinnon

BloggausVuosittaisessa asiakkaiden, kumppaneiden ja integraattoreiden laajan verkoston yhteenkokoavassa Frends Day -tapahtumassa 7. kesäkuuta jännitettiin Vuoden Kumppani -palkintoa. Kolmensadan vieraan kokoonnuttua paikalle Frendsin toimitusjohtaja Jukka Rautio nousi näyttämölle paljastaakseen voittajan: Efecten. 

  

"Frendsin pitkäaikaisena yhteistyökumppanina Efecte on jatkuvasti tuottanut erinomaisia tuloksia ja ansainnut paikan finalistien listalla jo toisena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna meillä on kunnia julistaa Efecte vuoden parhaaksi yhteistyökumppaniksemme ja ilmaista syvimmät kiitoksemme heidän vankkumattomista ponnisteluistaan ja omistautumisestaan", sanoo Frendsin toimitusjohtaja Jukka Rautio. 

  

Efecte tarjoaa pilvipohjaisia palvelun- ja identiteetinhallinnan ratkaisuja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluja. Asiakkaat eri puolilla Eurooppaa hyödyntävät Efecten pilvipalveluita toimiakseen ketterämmin, parantaakseen loppukäyttäjäkokemusta ja säästääkseen kustannuksia.  

 

“Integraatioiden ollessa vahvasti osa palvelukokonaisuuttamme, on Frendsin kaltainen kumppani erityisen tärkeä. Pitkäaikaisen yhteistyömme aikana olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista integraatiopalvelua. Suuri kiitos tästä kuuluu Frendsille sekä tarjoamienne teknologioiden, että palvelujenne puolesta. On ilo olla rakentamassa kanssanne integraatio kerrallaan entistäkin parempia ratkaisuja palveluorganisaatioille.” 

Aku Karhunen, Integrations Product Owner, Efecte 

 

  

Tietoa finalisteista:  

Viisi erinomaista kumppania - Efecte, Leanware, Moontalk, Virnex ja Visma Solutions - ovat saavuttaneet erinomaisia suorituksia kuluneen vuoden aikana, jotka ovat perustuneet yhteiseen uskoon kumppanuuksien voimaan. Nämä IT-alan toimijat ovat nousseet eturiviin hyödyntämällä vahvuuksiaan ja antamalla organisaatioille mahdollisuuden menestyä epävarmuuden keskellä, jotta ne voivat avata uusia mahdollisuuksia tämän päivän myrskyisässä talousympäristössä.  

  

"Kannatamme vahvasti sitä, että IT-alan johtajien välinen yhteistyö ja kumppanuus toimivat katalysaattorina innovaatiolle ja kestävän kasvun edistämiselle. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että voimme liittoutua näiden erinomaisten yritysten kanssa. Monimutkaisessa taloudellisessa maisemassa nykyaikaisten integraatioratkaisujen merkitystä ei voi liioitella, ja arvostetut kumppanimme ovat esimerkkejä vankkumattomasta sitoutumisesta liiketoiminnan tehokkuuteen, optimointiin ja joustavuuteen", Jukka päättää. 

  

  

Pinterest
Frends iPaaS logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Frends iPaaS kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Azure
Microsoft
C++

Omat tagit

FRENDS
eiPaaS
frends ipaas
iPaaS

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Frends iPaaS - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Frends iPaaS - Muita referenssejä

Frends iPaaS - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia