Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SLV Group:in työajanseuranta ja palkanmaksu helpottui Ellin avulla

Referenssi"SVL Group on levy- ja putkiaihioiden leikkaamiseen ja aihioiden jatkojalostamiseen keskittynyt yritysryhmä. SVL Groupin viisi toimipistettä sijaitsevat Keuruulla, Haapamäellä ja Joutsassa (Suomen Vesileikkaus), Tampereella (Avemet) ja Riihimäellä (Prolaser). Tarjoamme saman asiantuntevan palvelun ja koko SVL Groupin konekannan käyttöösi, minkä tahansa yksikkömme kanssa asioitkin.

Meillä on ollut ELLI työajanseuranta käytössä tammikuusta 2017. Toimipisteissämme oli ennen Elliä vanhanaikaiset kellokorttisysteemit ja Excel-taulukot tuntien ja työajan seuraamiseen.

Aluksi otimme Elli työajanseurannan Suomen Vesileikkaus Oy:n käyttöön ja myöhemmin laajensimme sen myös muihin toimipaikkoihin. Nyt meillä on samassa järjestelmässä kaikki työntekijät kaikista toimipisteistä, eriteltyinä yrityksittäin.

Sähköinen työajanseurantajärjestelmä on kätevä ja se on helpottanut työtämme valtavasti. Tuntipalkkalaisten osalta Ellin tuntimerkinnät ovat palkanmaksun peruste ja ne siirretään palkkaohjelmaan tarkastuksen ja hyväksymisen jälkeen. Kuukausipalkkalaisilla Elli toimii loistavasti työ-, liukuma- ja loma-aikojen seurannassa.

Yhteistyömme Tieto-Oskari Oy:n kanssa on sujunut hyvin. Olemme saaneet tuesta apua tarvittaessa ja vuosien mittaan kehitysideoitamme on kuunneltu ja toteutettu hyvin."

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto-Oskari Oy logo

Tiedot

Tilaaja: SVL Group

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto-Oskari kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

ELLI Työajanseuranta

Siirry yrityksen profiiliin Tieto-Oskari kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto-Oskari - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Tieto-Oskari - Muita referenssejä

Tieto-Oskari - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia