Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ELLI Työajanseuranta helpottaa työaikojenseurantaa ja vähentää työtä

Referenssi”Joutsenon Elementti tuottaa betonielementtejä ammattirakentamisen tarpeisiin yli 65 vuoden kokemuksella. Toiminnassamme näkyy ensiluokkainen työnjälki, vankat arvot ja kotimainen tuotanto. Kaiken toimintamme perusta on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstömme, jota pidämme erityisessä asemassa. Elementtiläistemme taitavissa käsissä valmistuu päivittäin kustannustehokkaita ratkaisuja vaativiinkin kohteisiin.

Elli työajanseuranta on ollut meillä vuodesta 2003. Ennen sitä käytössä ei ollut työajanseurantajärjestelmää vaan työajanseuranta hoidettiin paperilla. Ellin käyttöönoton jälkeen työaikatiedot ovat olleet todenmukaisia ja reaaliaikaisia. Työajanseuranta on tasapuolista kaikille, myös eri toimipisteillä.

Ellillä työaikojen seuranta ja tuntien tarkastus on helppoa. Elli tuo apua myös palkanlaskentaan. Työaikatietojen siirto palkanlaskentaohjelmaan on helppoa ja vähentää työtä.

Elli-tuki toimii hyvin. Sieltä saa aina ja nopeasti apua. Ystävälliset tukihenkilöt antavat tukea kärsivällisesti ja asiantuntevasti, vaikka ongelma johtuisikin vain omasta virheestä.

Siirsimme Ellin pilvipalveluun joitakin vuosia sitten ja olemme palveluun tyytyväisiä. Yhteistyömme Ellin kanssa on jatkunut pitkään ja toimii mainiosti.”

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieto-Oskari Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Joutsenon Elementti Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieto-Oskari kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

työajanseuranta
työajankirjaus

Siirry yrityksen profiiliin Tieto-Oskari kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieto-Oskari - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Tieto-Oskari - Muita referenssejä

Tieto-Oskari - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia