Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Selkeä ja moderni SharePoint-intranet Salpaukselle

Referenssi

Selkeä ja moderni SharePoint-intranet Salpaukselle

Koulutuskeskus Salpaus on Päijät-Hämeessä toimiva, monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Salpauksessa työskentelee opettajia ja muuta henkilöstöä 665. Opiskelijoilla on erilliset sähköiset palvelut, joten intranet on vain henkilöstön käytössä.

Haaste 

Klassinen SharePoint-intranet haluttiin päivittää moderniksi ja paremmin mobiilikäytettäväksi. Koulutuskeskus Salpauksella oli käytössä klassinen SharePoint Online -henkilöstöintranet, joka haluttiin modernisoida. Samalla henkilöstö pyrittiin sitouttamaan entistä paremmin intranetin käyttöön. 

Intranet-ratkaisu 

Midpointed suunnitteli ja toteutti Salpauksen uuden intranetin SharePointin moderneilla viestintäsivustoilla. Midpointed myös koulutti intranet-projektitiimin sekä pääkäyttäjät sisällöntuotantoon ja intranetin hallintaan.  

Tärkeimpiä tavoitteita uuden intranetin suunnittelussa olivat selkeys ja löydettävyys, toimiva haku ja visuaalisuus. Vanhassa intrassa sisältöä oli todella paljon, joten uuteen intraan sisältöjen määrää pyrittiin karsimaan ja sisältörakennetta selkeyttämään. Tämän vuoksi sisältöjä ei siirretty sellaisenaan vanhasta intrasta uuteen vaan siivottiin ja järjesteltiin uudelleen matkan varrella.  

Intranetin ylätunnisteeseen kustomoitiin muutama pysyvä linkki sekä työkaluvalikko, joka kokoaa yhteen listaan linkit Salpauksen henkilöstön tärkeimpiin sovelluksiin ja työkaluihin. Ylätunnisteen linkkeihin on helppo pääsy kaikilta intran sivuilta. 

Viva Connections -toiminnallisuuden avulla intranet on käytettävissä myös Teamsin kautta, niin tietokoneella kuin mobiilistikin. 

Lopputulos 

Salpauksella on nyt käytössä moderni SharePoint-intranet, jota on helppo käyttää ja josta tieto löytyy helposti. Intranet on saanut käyttäjiltä palautetta erityisesti selkeydestä ja tehokkaasta hausta. Intran uudistuksen yhteydessä on ollut hyvä mahdollisuus tuoda intranetin merkitystä esiin ja saada sitä entistäkin aktiivisempaan käyttöön. Myös Viva Connections helpottaa intran käyttöä, koska sisällöt löytyvät myös Teamsin kautta. Intran suunnittelusta käyttöönottoon meni noin neljä kuukautta.  

Salpauksen ja Midpointedin yhteistyö jatkuu myös projektin jälkeen intranetin ja muun M365 -ympäristön ylläpidon ja kehittämisen merkeissä.

Suosittelija:

"Projekti sujui aikataulussa ja budjetissa, vaikka etukäteen aikataulu tuntui aika ripeältä. Salpauksessa tehtiin iso työ sisältöjen kanssa ja Midpointedin erinomainen yhteistyö ja vahva ammattitaito näkyi koko projektissa.”

Salpauksen Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Jonna Uski

Pinterest
Referenssin infoboxi
Midpointed Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Koulutuskeskus Salpaus
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jonna Uski

Lisätietoja

Yritysprofiili Midpointed kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Microsoft SharePoint
Intranet
dokumentinhallinta
m365

Siirry yrityksen profiiliin Midpointed kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Midpointed - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Midpointed - Muita referenssejä

Midpointed - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia