Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Sähköinen Profium -ratkaisu mahdollistaa Tuomi Logistiikan yli 250 vuosittaisen kilpailutuksen materiaalien arkistoinnin turvallisesti ja helposti

ReferenssiTuomi Logistiikka Oy on Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistama hankinta- ja logistiikkayhtiö. Yhtiö tarjoaa hankinta-, materiaali-, kuljetus- ja henkilöliikennepalveluita. Tuomi Logistiikan slogan ”Helpon, joustavan, taloudellisen ja kehittyvän arjen puolesta”, kiteyttää yhtiön asiakaslupauksen. Tuomi Logistiikan liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa työskentelee lähes 200 hankinnan ja logistiikan asiantuntijaa.

Profiumin sähköistä selainpohjaista arkistointijärjestelmää käytetään kaiken asiakirja-aineiston hallintaan, dokumenttien koko elinkaaren ajan, tallennuksesta aina pitkäaikaiseen arkistointiin ja hävittämiseen asti. Tuomi Logistiikka aloitti pitkäaikaisarkistoinnin puolelta. Järjestelmä hälyttää vastuuhenkilön, kun asia-kirjojen arkistointi¬velvoite lähestyy eräpäivää ja hävittäminen on mahdollista. Aineistoon kuuluu yli 250 vuosittaisen kilpailutuksen tarjouspyyntö-, sopimus- ja päätösdokumentit sekä talous- ja henkilöstö-hallinnon dokumentit. Profium toimitti järjestelmän kokonaispalveluna.

Arkisto sisältää Profiumin semanttisen hakukoneen ja patentoidun päättelykoneen. Tuomi Logistiikan SÄHKE2:n mukaiset määritykset täyttävä tiedonohjaus- ja arkistonmuodostussuunnitelma (AMS) toimii liiketoimintakonfiguraationa Profium Sense -tuotteelle. Järjestelmä osaa liittää asiaan tai asiakirjaan metatietoja automaattisesti esimerkiksi käyttäjätiedoista ja käsittelysäännöistä. Ontologia eli käsitemalli perustuu RDF-standardiin, joka mahdollistaa tietojen kyselyn arkistosta SPARQL -teknologialla.

Tuomi Logistiikan ICT-päällikkö Antti Koljonen on tyytyväinen ketterästi toteutettuun käyttöön-ottoprojektiin. ”Järjestelmä on myös helppokäyttöinen. Työntekijämme omaksuivat sen ilman erillistä koulutusta aloittaessaan asiakirjojen tallennuksen. Meillä on useita eri asiakasorganisaatioiden toimintaympäristöjä, ja nyt niihin liittyvien asiakirjojen hallinta on tehokasta, tietoturvallista ja helppoa – Profiumin arkisto¬järjestelmän selkeän metatietojen, käyttäjien roolien ja oikeuksien hallinnan ansiosta”, hän tiivistää.

Suosittelija:

Antti Koljonen, ICT-päällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Profium Oy

Tiedot

Tilaaja: Tuomi Logistiikka Oy
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Laakso, puh. 040 705 4216

Lisätietoja

Yritysprofiili Profium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Logistiikka
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Java
Windows

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

DAM
semanttiset teknologiat
Semanttinen teknologia
Semanttinen Web

Siirry yrityksen profiiliin Profium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Profium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Profium - Muita referenssejä

Profium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia