Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Raision kaupungille moderni ja helppokäyttöinen intranet

Referenssi

Raision kaupungille moderni ja helppokäyttöinen intranet 

Haaste 

Raision kaupungin vanha intranet oli palvellut kaupungin henkilöstöä pitkään, mutta oli sekä sisältöjensä että tekniikkansa puolesta päivittämisen tarpeessa. Uusi, käyttäjäystävällinen intranet haluttiin rakentaa moderniin pilviympäristöön.  

Midpointed suunnitteli ja toteutti Raision kaupungille uuden intranetin SharePointin moderneilla viestintäsivustoilla Microsoft 365 -ympäristöön. Tavoitteena oli rakentaa selkeä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen intranet, joka palvelee kaupungin erilaisissa rooleissa toimivia ihmisiä. Tiedon löydettävyyteen haluttiin myös panostaa. 

Intranet-ratkaisu 

Midpointedin avulla intranet suunniteltiin niin, että tavoitteet täytettiin teknisesti mahdollisimman pitkälti SharePointin oletustoiminnallisuuksilla. Näin intranetin ylläpito ja jatkokehitys on helppoa. Intranet tuotiin käytettäväksi myös Teamsin kautta Viva Connections -palvelun avulla.Yhtenäisillä sisällöntuoton linjauksilla ja selkeillä sivupohjilla intranetin ilme pysyy raikkaana ja Raision uuden brändin mukaisena. Midpointed koulutti intranetin sisällöntuottajat ja pääkäyttäjät. Lisäksi Midpointed järjesti sisällöntuottajille tukitunteja, joissa syvennettiin sisällöntuottajien osaamista ja keskityttiin heidän kysymyksiinsä.  Intranet-projektin yhteydessä suunniteltiin yhdessä Midpointedin kanssa myös Viva Engage -palvelun käyttöönotto. Näin vanhan intranetin keskustelupalstan tilalle saatiin moderni, yhteisöllinen palvelu. 

Lopputulos 

Uusi intranet on rakenteeltaan ja toiminnoiltaan selkeä. Sitä on helppo käyttää niin tietokoneella kuin mobiilistikin. PnP-hakutoiminnoilla toteutetun henkilöhaun kautta kollegojen yhteystiedot löytyvät helposti. Keskusteluja voi käydä Viva Engagen kautta. 

Suosittelija:

"Projektissa kaikki sujui joustavasti, helposti ja sovitussa aikataulussa sekä budjetissa. Saimme kaupungille nykyaikaisen työkalun ajankohtaisviestintään ja tiedon säilyttämiseen. Projektin läpivientiä helpotti se, että Midpointedin asiantuntijoiden kanssa on puhuttu hirveän vähän ATK:ta ja enemmän asiaa.”

Raision kaupungin viestintäjohtaja, Mirkka Ruohonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Midpointed Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Raision kaupunki
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Raision kaupungin viestintäjohtaja, Mirkka Ruohonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Midpointed kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Microsoft
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Intranet
m365
Microsoft SharePoint
moderni intra

Siirry yrityksen profiiliin Midpointed kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Midpointed - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Midpointed - Muita referenssejä

Midpointed - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia