Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Power BI:n Premium-ominaisuudet kaikkien organisaatioiden saataville – Uusi käyttäjäkohtainen lisenssi

BloggausMicrosoft on lanseerannut uuden markkinoita ravistelevan lisensointimallin. Kyseessä on käyttäjäkohtainen Power BI Premium Per User (PPU) -lisenssi, jonka kustannukset ovat vain 16,90 e/kk. Jatkossa parhaat Premium-ominaisuudet ovat kaikkien yritysten ulottuvilla.

Power BI on yksi Suomen käytetyimmistä tiedolla johtamisen työkaluista. Sen laajimmat raportointi- ja analytiikkaominaisuudet ovat tähän saakka olleet hyödynnettävissä vain kapasiteettipohjaisella Premium -lisenssillä. Se tarjoaa rajattoman määrän käyttöoikeuksia, mutta on ollut hinnoittelumallinsa vuoksi optimaalinen vain suurille käyttäjämäärille.

Uusi timanttinen vaihtoehto kaikille

Keväällä 2021 Microsoft laajensi lisenssitarjontaansa ja lanseerasi Power BI -käyttäjien toiveesta uuden mielenkiintoisen vaihtoehdon Premium-tason raportointiin ja analytiikkaan.

Kyseessä on käyttäjäkohtainen Premium Per User (PPU) -lisenssi, jonka myötä Power BI:n huipputason käyttöominaisuudet ovat kaikkien organisaatioiden hyödynnettävissä käyttäjäkohtaisilla 16,90 e/kk kustannuksilla. Tässä poimintani sen parhaista hyödyistä ja uusista ominaisuuksista.

Power BI Premium Per User -lisenssi – 3 tärkeintä hyötyä organisaatiollesi


1. Joustava ja skaalautuva

Premium Per User on uusi merkittävä käyttäjäkohtainen lisenssivaihtoehto, sillä aiemmin Power BI:stä on ollut saatavilla käyttäjäkohtaisena vaihtoehtona vain Pro-lisenssi. Käyttäjäkohtainen Premium-lisenssi vastaa esimerkiksi niiden organisaatioiden tarpeisiin, joille Pro-lisenssin ominaisuudet ja suorituskyky eivät ole riittäviä, eikä Premium-kapasiteettilisenssi ole hinnoittelultaan optimaalinen vaihtoehto organisaation käyttäjämääriin nähden.

Uusi Premium Per User on joustava ja skaalautuva – voit ottaa sen käyttöön vaiheittain ja lisätä lisenssien määrää käytön laajetessa. Myös vaihto Pro-lisenssistä käyttäjäkohtaiseen Premium-lisenssiin on helppoa ja kannattavaa. Nykyisille Pro-lisenssin käyttäjille Premium Per User -lisenssi maksaa vain 8,40 €/kk.

2. Vastaa vaativimpiinkin analytiikkatarpeisiin

Uusi käyttäjäkohtainen Premium-lisenssi vastaa kapasiteettilisenssin tapaan erityisesti vaativiin raportointi- ja analysointitarpeisiin. Se tarjoaa mm. moninkertaisesti paremman suorituskyvyn Pro-lisenssiin verrattuna.

Käyttäjän kannalta on tärkeää, että Power BI - ympäristö on tehokas ja mahdollistaa riittävän kapasiteetin ja suorituskyvyn kaikille sovelluksille ja tiedolle. Käyttäjäkohtainen Premium-lisenssi tarjoaa kaikki edellytykset tähän, sillä siinä käytettävien tietomallien kokorajoitusta on kasvatettu Pro-lisenssin 1 gigatavusta jopa 100 gigatavuun. Lisäksi tallennustila on saatavilla jopa 100 teratavua Pro-lisenssin 10 gigatavun sijaan.

Näin uusi lisenssi mahdollistaa parhaat edellytykset analytiikkaan silloinkin, kun datamääräsi ovat suuria, käytössäsi on useita datalähteitä ja tarpeesi ulottuvat monimutkaisiin laskentoihin.

3. Aina ajantasaista dataa käytettävissä

Käyttäjäkohtaisella Premium-lisenssillä varmistat, että organisaatiosi käytössä on aina ajantasaista ja luotettavaa liiketoimintatietoa. Voit päivittää datan jopa 48 kertaa päivässä. Lisäksi voit suorittaa päivitykset osissa, jolloin pystyt päivittämään BI-järjestelmän tiedot pelkästään esimerkiksi uusia asiakkaita koskevien CRM-tietojen osalta.

Paremman suorituskykynsä ansiosta Premium-lisenssi sopii erityisen hyvin myös DirectQuery-ominaisuuden käyttöön, jolloin Power BI -raporttien data päivittyy reaaliajassa suoraan käytössä olevista tietokannoista. 

Lue blogistamme, mitä muuta uusi Power BI Premium Per User -lisenssimalli mahdollistaa yrityksille.

Pinterest
Pengon Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Pengon kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

microsoft power bi

Siirry yrityksen profiiliin Pengon kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pengon - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Pengon - Muita referenssejä

Pengon - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia